Ucapan Tahniah Untuk Ibu-ibu dan Bakal Ibu..

28.4.11

Ibu nak ucapkan tahniah kepada ibu-ibu yang preggy pada tahun nie dan yang akan melahirkan pada tahun hadapan.....dan ucapan tahniah jugak kepada ibu-ibu yang sedang menunggu masa untuk deliver dan yang telah selamat deliver.....

SEMOGA IBU-IBU SEMUA AKAN MENJADIK IBU MITHALI....UCAPAN INI DITUJUKAN KHAS BUAT ROSE(IBU RAFIQ), MAMALIEYNA, JAIJINA, CHA, FIEZA79,NAFIRA, LYNN HAMZAH,MAMAMYA,MAZIATI. TINIE (IBU FATIN), BARDBOO, HAMIZAH DAN KEPADA YANG TAK ADE DALAM NIE PUN BLEH JUGAK.....

sudah pastinyer n3 ibu-ibu akan memeriahkan lagi dunia blog ini....

34 conteng-conteng:

mamalieyna berkata...

waaaa terharu ada ucapan special mcm ni...thanks.... bila zai buat n3 camni, baru eina perasan, ramai lg rupanya mmber2 blog yg lain yg sama2 preggy...tp eina dok kira2 mybe ujung tahun la due..hee..

apapun thanks zai~sgt2 hargai ucapan ikhlas dari seorang ibu kpd ibu2 ni..hehe..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah siap ada ucapan lagik, untuk kita tak de ke?tahniah semua

LYAfrina berkata...

tumpang happy dgn rezeki2 y allah kurniakan buat rakan2 kita... lya??? hanya mampu berdoa moga ada gak keajaiban:-(

eB ezrin berkata...

wah tahniuah semuer yer... hu3... sedih sbb baru gugur :(

ainnoraini berkata...

tahniah untuk semua yg bakal mendapat baby ye..

r|nA @ ja|j|na berkata...

alahai, buat susah² aje, hikhik..thanks ye zai..thanks juga sudi mendoakan kitaorg..dengan harapan, kami akan menjadi ibu yg solehah sampai bile², amin..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

kita pon tumpang hepi gak utk ibu2 ini..
sonok dgr kwn2 pregnentkan..

inumatin berkata...

termasuk inumatin sekali tau... :-)

Ila berkata...

rindunya nak preggy....
Jom Baca KFC Chicken Chop

Fitri Senin berkata...

Doakanla saya preg thn depan..amin..salam singgah!!!!!

munna berkata...

tahnia buat semua yg bakal dpt baby ...munna perasan mmg ramai blogger yg tgh preggy skrg ni....

Lynn Hamzah berkata...

tq zai sebab buat entry khas...suka lynn...

ayu berkata...

tahniah juga pada ibu2 yang lain...


zai, tak mau tambah lagi ke..hehe..

jum..jum...^_^

|| NaFiRaa || berkata...

mekasih Zai.. doakan utk kami semua yer..:)

etiey.com© berkata...

ramai pula yang termengandung dalam kalangan bloggera ni kan.. lahamdulillah bertambah umat nabi.

Zue AnnaLeeya berkata...

tulah kan??? ramai sgguh blogger yg nak dpt beby... tumpang gembira... smoga kwn2 kita nih selamat semenya dan segalanya dipermudahkan... amin...

Hamizah berkata...

tq,zai..
xsempat nak BW sejak2 ada bb nie..

zaidah berkata...

@mamalieynasesama eina....tu yang mana zai teringat...maybe ade jugak yang zai terlepas pandang...memang ramai klu dikumpulkan...

zaidah berkata...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥untuk anje kena double line dulu baru bleh dedicate khas

zaidah berkata...

@LYAfrinainsya Allah lya...semuanyer tu atas ketentuan Allah...

zaidah berkata...

@eB ezrintumpang sedih jugak...sebab tak tahu yang eb baru aje gugur...

zaidah berkata...

@ainnorainimesti gembira kan

zaidah berkata...

@r|nA @ ja|j|nasesama rina....amin

zaidah berkata...

@LiLy @ MumMyQiStInAmemang seronok...macam tak sabar nak dengar diorang bersalin plak...hehehe...lily bila plak nak tambar

zaidah berkata...

@inumatinmestilah....termasuk sekali tu....

zaidah berkata...

@Ilaapa kata preggy lagi...hehehe

zaidah berkata...

@Fitri Senininsya Allah....

zaidah berkata...

@munnabetul tu....meriah...suka sangat...

zaidah berkata...

@Lynn Hamzahsesama lynn...

zaidah berkata...

@ayuzai rasa macam dah cukup dah....ape kata ayu tambah lagi sorang....hehehe

zaidah berkata...

@|| NaFiRaa ||insya Allah....semoga semuanyer selamat

zaidah berkata...

@etiey.com©alhamdulillah..rezeki Allah...

zaidah berkata...

@Zue AnnaLeeyaseronokkan zue bila dapat tahu kekawan kita peknen....teruja sangat...

zaidah berkata...

@Hamizahtak apelah hamizah...kitaorang faham....selamat berpantang...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL