Bayar Hutang dan Siaran Tertunda

26.7.11

Ini merupakan siaran tertunda....ape yang tertunda tu...hehehe macam perlawanan bola sepak plak...hehehe...oleh kerana hari nie bos2 kat sini tak ade selama 2 hari sampai esok gie kursus...so kita happy...buatlah siaran tertunda yang semalam ibu tak sempat nak blog walking kat rumah kekawan.....so bayar hutanglah....hahaha....tanduk rimau dah kuar....kui3....

saje nak bagitau yang ibu dah tolong makeoverkan blog adik praktikal kat sini..nama dia fatin...merengek2 nak mintak ibu cantikkan blog dia...dia nak yang bertemakan warna warni n banyak kartun....warna yang terang plus soft....pening den....untuk post footer dia nak bunga macam ibu...dia kata sweet so ibu pun bagilah..so hasilnyer adelah seperti berikut


tadik siap pesan lagi mintak buat skit wording antara gambar dia tu...yerlah...jap aje tu ibu buatkan....hehehe...harap fatin suka yer....nak edit sikit header dia lepas tu nak jejalan rumah kekawan semua...horey....

14 conteng-conteng:

LYAfrina berkata...

comel..& kretif..blh wk bisness ni

Zue AnnaLeeya berkata...

comei... nak jgk zai... huhuhu...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Cantik..
Kreatip Zai ni.. ^_^

eT berkata...

cantik..kreatif gak eh...
tgn eT ni kayu..hehe

JUS DELIMA/PATI KURMA

rATu kEBaYA berkata...

cantik sangat...

juliaakmal berkata...

bestnya...kreatifnya..ajarlah camna nak buat mcm tu...teringinlah...guna perisian apa2 tak...???

Fieza79 berkata...

susah tak buat tu zai...
ehh buat bisnes la zai..!

sarah-najwan berkata...

selamat melunaskan hutang..hehhee

tak sangka awk ni kreatif eh zaidah..pandai bab deco2 blog..tahniah..

|| NaFiRaa || berkata...

canteknye!! bulih buat bisnes nih zai..kekekeke

Amy Syaquena berkata...

kreatifnya kak , boleh buat duit nie

Nida berkata...

cunnn..cunnnn.. pandainya Zaidah buat...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

tgn org berseni mcm nie la..kina nie mkn je tahu. hehehehehe

~Siti Hajar~ berkata...

cun la Zai, blh bt bisnes ni..

annsyz berkata...

thanks sbb puji blog kite. .hehe
skrg dh rupa baru. .br nk belajar guna photo shop. .nk kontact kak zaidah xdpt. .puas kontek. .chef kata dh transfer. .

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL