Jawapan Ibu Adelah....

21.7.11

oleh kerana semalan kurang bercakap so ibu just letak aje gambar kat entri ibu KLIK SINI...sebenarnya jawapan yang rakan2 bagi  semuanyer betul tak ade pun yang salah sebab soalan tu adelah berbentuk subjektif...so terpulang kepada individu untuk menterjemahkannyer....

sebenarnyer ade dua situasi yang ibu sampaikan melalui gambar2 tersebut....
situasi pertama
Kat dalam opis berada dalam kepanasan...aircond rosak...so terpaksalah bawak kipas sendiri....lepas tu kurang motivasi untuk buat kerja...hehehe...alasan....so siapa yang jawapannyer nie adelah BETUL....hehehe

situasi kedua
panas hati...panas..panas..panas...marah....sebab kat opis ade kaki mengipas...menyebabkan ramai pekerja bergosip sesama sendiri n malas buat kerja...so kerjanyer diorang main fb, bergayut kat telefon n berbual......betul tak....

itu aje....harap maklum....

13 conteng-conteng:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

hihihi kipas mengupas memang selalu terjadi kat opis

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

hehe..ini jwpnnye..ada betul skitlah jwpn lily tu iaitu gosip.. :D

LYAfrina berkata...

hehehehehehe

eB ezrin berkata...

x tau citer ;p

Ila berkata...

alamak,tak betul plak jawapan ila...hehehe

Qaseh berkata...

sabar2...dah nak masuk bulan puasa ni...

Adyshariz berkata...

hehe..tak tau pon nk menyebuk gak..

ainnoraini berkata...

biasa la tu...
sabar jer la..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

situasi zaidah yg no.1 tue mmg kina pernah mengalaminya. mmg sakit jiwa kalau buat keje dlm keadaan berpeluh². mmg betul² x selesa. tue yg buat keje x de mood. bila bos nak betulkan tue? rasanya dah lama kan air cond rosak?

siuasi kedua tue..susah jugak dpt office mate mcm nie. dah la pasan pastu nak kena hadap muka dorang pulakkan.

sabar je lah... lumrah la kalau dah keje ramai org dlm 1 office. yg penting zaidah x mcm dorang.

kina doakan aircond kat office tue cepat dibetulkan. sekurangnye mata je yg sakit tgk dorang. hehehehe..

hakak CNN berkata...

hiee memang menyampahh kannn nengok org mengipas boss kat opisss...rasa macammm hieeeee geliiiii lahhh peahhhh....!!!

bluwekkkkkk..*ehh eh haku plak yg over*

|| NaFiRaa || berkata...

hehehe.. betol jugak lah jawapan sy.. walaupon sipi2 jek..kekeke

KuNanGKuNanG berkata...

terimalah award ni ye...

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/07/award-dari-ila-cheq-sue.html

Papa Mifz berkata...

mmg x suko pada olang yg kaki kipas nih....

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL