Rabu yang Kurang Bercakap...

20.7.11


fan model


Apa kaitan gambar2 ini....cubaa citer3...

29 conteng-conteng:

Ila berkata...

hati tengah panas,sejukkan dengan kipas,takpun main fb atau blog...hehehe

Citarasa Rinduan berkata...

panasnya makan durian.....................

kena kipas bagus nie................

jangan sampai terlepas kat dalam office sudah...
sure kawan2 perasan....
malu!!!


(sajer sakat kak zaidah!!!)

Anamarza berkata...

bleh jadi mcm2 maksud ni kan, bergantung pada pemahaman masing2 pada setiap gambar (^_-)

eT berkata...

kerja dlm opis xder aircond...hehe

KuNanGKuNanG berkata...

skrg ada yg pakai aircond dah..he3

|| NaFiRaa || berkata...

aircond kat opis rosak ka??

Nida berkata...

salam zaidah..

meh Nida try hentam..

uiks panasnya kat luar... kalau guna kipas ni pun sure tak jalan.. meh masuk ofis... ofis kan ada air cond...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Gosip panas ni..ahaks.. :D

r|nA @ ja|j|na berkata...

gambar 1: cuaca hari ini sangatlah panas..

gambar 2: kat opis plak, pakai kipas cabuk aje..

gambar 3: takde mood nak keje sudah..so kite enjoy je kat opis hari ni :P

rATu kEBaYA berkata...

hati kepanasan.. disejukkan setelah luah di blog.

:: Mrs.Eady :: berkata...

aircond bos!! :)

e.l.i.z.@ berkata...

hihih teror semua yg buat spekulasi pasal gambar ni

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

mcm boleh..atas pemikiran masing2

Lelord berkata...

Hati tengah panas ni
Sapa nk sejukkan?
Hah cepat sapa amik pen aku sila pulangkan

zaidah berkata...

@Ilabetulllll

zaidah berkata...

@Citarasa Rinduankreatif jugak jawapan ayu nie...

zaidah berkata...

@Anamarzasetiap orang lain pemahamannyer

zaidah berkata...

@eTada aircond..tapi rosak...

zaidah berkata...

@KuNanGKuNanGklu rosak kena pakai kipas....

zaidah berkata...

@|| NaFiRaa ||kat sini memang selalu rosak

zaidah berkata...

@Nidabetul jugak jawapannyer tu....terima kasih cuba

zaidah berkata...

@LiLy @ MumMyQiStInAyang nie memang tak hengat...

zaidah berkata...

@r|nA @ ja|j|nasemua betul rina cuma zai suka jawapan yang ketiga tu...bestnyer..

zaidah berkata...

@rATu kEBaYAyang nie memang selalu buat...hehehe

zaidah berkata...

@:: Mrs.Eady :: tepat....

zaidah berkata...

@e.l.i.z.@memang bijak2...

zaidah berkata...

@cik Jue Aka Ibu Farisyahbetul tu

zaidah berkata...

@Lelord hahaha...ingat lagi mama najlaa nie pasal pen zai yang kena rembat tu...hehehe

Zuwairi Aiman berkata...

Salam kunjungan.. blog menarik

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL