Memula Pinjam Lepas tu Rembat...

12.7.11

Kedudukan meja ibu dekat ngan mesin punchcard..... so meja ibu menjadik tempat sasaran diorang nak tulis ape2 kat atas punchcard tu.... setakat meja ibu tak kisahlah sangat...tapi bila pinjam pen....ngan pen2 ibu sekali dia rembat....ibu tahulah pen ibu tu murah harganyer...tapi klu 2 3 orang buat benda yang sama pinjam lepas tu terlupa terbawak sekali..last2 ibu nak pakai pen ape....dah lah pen beli sendiri...klu nak pinjam pen...bila ibu kata tak ade....ade plak yang menyaound 'pen pun tak ade nak pinjam' bila diberi pinjam...kekadang terus hilang...macam mana tu....sebelum ibu berkemas2 yang konon2nyer nak dpindahkan...ibu memang ade letak beberapa batang pen kat atas meja...tapi pen tu semuanyer dah tak ade dakwat....for display only....gerammmm....

berkenaan ngan perpindahan hari tu....tak habis2kan citer....boring...  pihak admin dah mohon maaf atas kesilapan yang tak terduga tu....selama ini memang kes macam ibu nie tak pernah berlaku....so ibupun slow talk ngan pihak admin yang ibu tak nak lama kat audit...klu ade kosong ibu nak tukar...so beberapa hari lepas admin ade bagitau yang ibu akan dipindahkan semula ke latihan....ibu suka bangat....tapi selagi surat blum keluar...ibu diamkan ajelah dulu.....takut sejarah lama berulang kembali...semoga segala urusan ibu dipermudahkan....

p/s sorry yer..terpaksa mendengar luahan hati ibu....

42 conteng-conteng:

rATu kEBaYA berkata...

aishah doakan semoga surat pindah tu cepat dikeluarkan.

LYAfrina berkata...

ermmm..biasa sgt kena..pinjam./..last wk hrta sndiri...

lya doakan agr segala urusan ppindahan ni bjln lncar..amin

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

kalu awe kat tempat akak...awe sound jerk diaowg...huhu...apa2 pun good luck semoga akak dapat bertukar

nieda berkata...

mmg geram kalau kes pen kena rembat..kalau dh 3-4 org buat benda yg sama lama2 habis pen

eB ezrin berkata...

aminnnnnnnnnnnnnnnnn.... ler... aper kes tuh?... luper la kot? ;p

ainnoraini berkata...

biasa mcm tu..bile pinjam buat harta sendiri..

tension jer..

lydzar berkata...

huhu tu la, kes pen mcm tu mmg selalu jadi..memula pinjam je, sekali terus masuk dalam poket..hhiihi nk kena perati je la orang tu..lepas tulis, ehem2 tolong pulangkan pen ye :D

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

buat2 lupalah tu..last2 jd harta sendiri.. :D

moga segala urusan berjalan dgn lancar..Amin..

sarah-najwan berkata...

alahai zaidah..sabar aje..
apa kata letak pen yg bertali tu..ikat kuat2..jd jika dorang guna..xle nk rembat..ehhehe

harap2 prob awk ritu setel..kasihan kat kita yg jd mangsa kan..

ch@ berkata...

normalla tu bu, tmpt kita yg tak m'jadi tumpuan ni pun selalu je hilang. pelik juga rasa. baru tukar pen baru, hilang. sampai kita tanda smua harta kita dgn nama then logo tapak kaki, sebab mostly pen kita mmg kita beli sendiri warna hijau.

semoga urusan pertukaran ibu berjalan lancar, susah juga bila kena tukar2 ni kan?

Sitisifir10 berkata...

Kalau saya dapat kes mcm ni ulang2 kali sah2 pen tu kena ikat :P kiranya nnt org paham2 lah sendiri hehehe

farhana aka isteri fakri berkata...

klu mcm ni ibu..tauke pen pon blh rugi ni..hikhik

|| NaFiRaa || berkata...

sama cam saya zai.. pen asikkk hilang jek.. bila tiba time meeting.. sume orang kat bilik tuh pakai pen ade tag nama "azura" hangin x!! geram jek kan~

dinor's family berkata...

imah pun biasa kena cm tu...mula2 pinjam pastu lupa plak nak pulang lek....kadang2 tpaksa tipu bla org mintak pinjam ckp je xde....tipu sunat bleh kot....

.:fyzz:. berkata...

fyzz dh biasa dh..kt blik fyzz lgi la orng rajin masuk nak faks..msti ada gak la pen2 yg dirembat...w/pn tak disengajakan..huhuh..

sal pertukaran..hope cept la dpt ..fyzz pun dok doa mgo huby cpt ditukarkan kt sisi family..skang fyzz ja yg handle anak2..tanpa babah..

So Shy Lady berkata...

klau blaku byk kali mmng hangin jugakkan. kdg2 org ambik mudah je tanpa pikir prsaan org lain.

jd pngajrn utk akak jg agar t.mnyusahkn org lain ;)

Lelord berkata...

aah la ikat ngan tali pen tu, eh good luck yek pasal transfer tu

shila ariff berkata...

hehehe..bab 'rembat' tu no komen...hehehe..kekadang shila pun ter'rembat' pen member opis gak...hehehe..sori kawan2 ye..hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

oh.. bab rembat ni yg tak larat kan...

Citarasa Rinduan berkata...

kak..
jgn risau..
ayu sedia baca luahan hati kak zaidah..


nanti dh dapat surat pindah, buat entry ya

♥SyilaSyira♥ berkata...

pinjam dan kemudian jadi harta...emmmmmg lumrah kot...tempat syila pun jadi mcm tu..tapi nasibla semuanya reta kerajaan..hihihi

zaidah berkata...

@rATu kEBaYAamin...

zaidah berkata...

@LYAfrinaamin....memang selalu macam gitu lya...

zaidah berkata...

@Nur Hawa Mohd Zinbila sound kata kedekut plak....

zaidah berkata...

@niedalelama terus habislah....

zaidah berkata...

@eB ezrindiorang bebuat lupa...

zaidah berkata...

@ainnorainiklu terlupa tak apelah....pulangkan balik tapi nie terus simpan

zaidah berkata...

@lydzaridea yang bagus tu lydzar....kena ehemmmm hehehe

zaidah berkata...

@LiLy @ MumMyQiStInAamin....

zaidah berkata...

@sarah-najwanpernah jugak member buat macam tu tapi tali tu kena putus...

zaidah berkata...

@ch@siap tulis logopun bleh hilangkan...insya Allah...

zaidah berkata...

@Sitisifir10entahlah...

zaidah berkata...

@farhana aka isteri fakribetul tu...

zaidah berkata...

@|| NaFiRaa ||memang hangin satu badan tu....sesenang aje dia rembat pen kita..tak berkatkan...

zaidah berkata...

@dinor's familykekadang buat jugak macam tu....

zaidah berkata...

@.:fyzz:.zai doakan semoga hubby fyzz dapat tukar yer...

zaidah berkata...

@So Shy Ladybetul...sebab dah berlaku banyak kalilah tu akak geram nie...

zaidah berkata...

@Lelordinsya Allah

zaidah berkata...

@shila ariffkena mintak halalkan tu shiela...

zaidah berkata...

@CuTeMiUt78habis dah pencil case...hilang...

zaidah berkata...

@Citarasa Rinduanterima kasih ayu....insya Allah...

zaidah berkata...

@♥SyilaSyira♥klu reta kerajaan tak apelah....nie reta sendiri...huhuhu

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL