Campur Aduk..

4.10.11

Blum habis lagi final exam untuk student senior dah sibuk plak untuk intake baru yang akan masuk this week....tak menyempat2 ibu nak update blog macam dolu2...klu update pun dah pendek2 aje....minggu nie n minggi lepas memang banyak benda kena settle...bab file blum settle lagi almaklumlah Akademik HQ nak buat audit plak..di tambah kepala nie berat semacam aje...senoning...pening.....kat JB sekarang nie waktu pagi selalu hujan...hujan rahmat..Allah nak bagi rezeki jangan merungut.....

dah lama jugak tak update tentang tuan putera n puteri ibu....tak menyempat aje....rasanyer bila dah habis exam n siap marking barulah bleh tarik nafas lega skit.....kepada rerakan i miss u......

17 conteng-conteng:

Mamamya berkata...

cuaca skrg mmg x menentu...kdg2 pagi2 da hujan lebat...kdg2 lewat ptg baru hujan....

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

ye lah kan Zai..stiap subuh kat sini hujan..syukur rahmat dariNYA..sedap jer tido..^_^

LYAfrina berkata...

kat trg ni pon hujan..bila tang petang..start hjan smpai ke mlm.. skarang musim monsoon kan...

lya ada external audit 15hb ni...

dinor's family berkata...

ye la ..kat kl pun cuaca xnentu...budah suma sibuk nak exame kn....t cuti sek lak..

eB ezrin berkata...

u lecturer ker? :)

syiela berkata...

Best je tido malam2 sejuk.. nak bangun pg pun malas jer :)

Nieza Ishak berkata...

hai la org busyyyy ... hihihi
macam org nak ambik peksa ekkk busy nya ;)

mama maman berkata...

busy tuh biasa arr.. namanya bekeja eks.. hhheee..

Sofya berkata...

sy plak xla busy sgt tapi mood plak ke laut..

Ezreen Abdul Rahim, Johor DT berkata...

miss u too :)

~aSHa~ berkata...

kat sini hujan petang2...
nak mandi pun segan2 je jadinye...ehehehhee

selamat marking paper..bagi markah kat mereka tinggi2 ye

Amy Syaquena berkata...

saya x de buzy mane cuma mood entah la..kejap ada kejap x de..huhu , stress sangat kot

ainnoraini berkata...

kat tpt sini pun mendung jer...ptg nnt hujan lebat pulak tu..mmg tak menentu cuasa sekarang ni...

Salina@IbuAqil berkata...

I miss u 2 kak zai.. Tma ksh x putus2 doakan ina dr jauh.. ;)

|| NaFiRaa || berkata...

miss u 2.. heehehhe

LYAfrina berkata...

huhu..k.zai..ambik la tag tu yer...

ayu berkata...

rindu nak baca coretan dari zai la..

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL