Beli lagi Cupcake

27.4.10


oleh kerana cupcake semalam tak cukup..berebut...akupun ape lagi tadik gie audit..beli lagi 5 cup..pastu siap order lagi 10 cup untuk anak2 aku..n bulan Mei nie ade kelas untuk belajar cupcake..aku nak gielah...buat sendiri kat rumah sedap ker tak sedap ker...yang penting nak cuba jugak...hehehe...



p/s adusssssss....letih buat audit ...yang mana sempat aje blog kekawan aku jelajah..yang tak sempat tu jangan marah yer...i miss u all...

6 conteng-conteng:

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Kemain lg Zai boromg CupCake dr smlm..
Qis nk sikit Aunty..blh?? :)

Ain berkata...

makan sorang jer ke....

bak la sini satu....huhuhu...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

colorful

~Siti Hajar~ berkata...

sedapnyer tgk cupcake tu, cantik2 sayang plk nak mkn...hehehe

*nti dah belajar bt cupcake bt n3 kat blog pulak yer...blh kami pun try gak..

Zaidah berkata...

lily: yer lah lily..zai asyik memborong cupcake dari smlm lagi...malunyer..

ain: bleh...nanti zai poskan...tapi tiba t'ganu dah penyek..jadik cupcake penyek..

tinie: tu yang diorang suka tu...berwarna warni..

siti hajar: klu tak makan rugi...baik makan...klu dah belajar zai akan buat n3 untuk cupcake

DyaLizz Cupcakes berkata...

Kami sedang mempromosi cuppies di blog yg baru dibuka. Marilah lawati http://dyalizz.blogspot.com

Byk tawaran dan design dgn harga murah (sempena promosi ini). :)

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL