Cantikknyer Punch Card Aku

2.4.10

Punch card aku bulan nie sebenarnya tak berapa lah cantik...sebab ade Emergency Leave 2 hari, MC 1 hari n datang lambat plak tu..satu hari pkul 8.03am baru sampai opis...bukannyer aku sengajakan...jalan tu yang jammed..dengan budak sekolah nyer lain...kekadang ade xcidentlah...pastu yang tengah buat jalanlah...dan macam lagi...tapi bos aku dah maklum n dia pun dah sain kat p. card aku...so pihak pentadbiran dan bleh nak argue lagi yer...klu bos aku tak marah...korang apasal plak nak marah...cewahhh garanglah konon...hehehe...ok lah..nak sambung lunch nie...pasnie nak buat BF....doakan semoga akunyer PSI/EBM banyak yer....Amin....



dari 16hb Mac hingga 31 Mac clear...tak ade masalah... :)

3 conteng-conteng:

mamalieyna berkata...

hehe..adat la tu..tapi kedatangn kita sentiasa baik sbb umah sekangkang kera je ngn opis..ahaks..takde punch card lagi, tumb print saje..^_^

Zaidah berkata...

sebelum nie memang guna thumb print tapi asyik lari aje systemnye...so tu yang tukar balik gunakan punch card...

Ain berkata...

dah cantik dah tue....

kalau tengok ain punya lagi la hodoh....huhuhu....

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL