Happy Birthday To You...

2.4.10


Aku ingin mengucapkan Happy Birthday kepada semua blogger yang lahir bulan April...dan asben aku pun lahir pada bulan April..iaitu 18 April...so sempena hari kelahiran dia pada bulan April so aku dengan senang hatinyer menukar background aku kepada tema birthday...ok tak...tentu ok nyer lah...klu bleh biar lah sampai sebulan...tapi klu sebulan tak leh plak..sebab bulan Mei plak birthday aku...n bulan Jun plak...birthday Nabilah, Nabil n Firas...anak2 aku semuanya lahir bulan Jun so diorang bleh share kek tiga tingkat...hehehe....klu mcm tu kenalah plak aku letak tema birthday selama tiga bulan berturut2...hehehe...mengarut ajelah aku nie...oklah...mari kita wish sesama untuk diorang yang menyambut birthday pada bulan April nie


Selamat Hari Lahir...
Selamat Hari Lahir
Semoga Panjang Umur n dimurahkan Rezeki....Amin


4 conteng-conteng:

mamalieyna berkata...

yeee..happy besday tuk sumee...termasuk en suami eina! hehe..

Zaidah berkata...

yer happy birthday...

Ain berkata...

thank u, thank u, thank u....

hahaha.....

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

bestnye besday..aida pon bulan april gak..huhu..tapi tak pernah sambut pon..

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL