Tak sempatlah...

21.4.10

Pepagi nie dah lah jammed...dah dua ari aku datang lewat gie opis...pastu keta plak buat hal tengah2 jammed mati plak...adusssssssss....nangis....aku tak sempat nak update n3...mintak maaf yer ngan korang...pastu dapat tag daripada ain tentang sarapan pagi...Insya Allah esok pagi nyer sarapan aku akan jawab tag tu...tak sempat sesangat pkul 9.00 nak gie asrama..nak buat Audit Aset...tak dan nak bfast lagi..apa2 pun klu siap n balik awal aku akan update n3 aku yer...

9 conteng-conteng:

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Masalah di awal pg..Jammed.. :)
Tak sarapan lg Zai??

Siti berkata...

huhu..kalau tgh2 jammed keta rosak mmg haru jerk....tahan sabar jer la.

mamaaerish : berkata...

nk kena merempit la jawabnyer... hik3

zue @ annaleeya berkata...

esok zai kene rempit plak... cpat sket... tp rempit berhemah taw... he3..

LYaFRINA berkata...

HEHEHEH..XPE..FOKUS..FOKUS

Ain berkata...

alahaiii, kesiannya.......

harap2 tak basi la cekodok pisang zai .....hehehe...

panaskan balik ya....

shi3la berkata...

nasib kat Teluk intan takder jammed..kalo tak mau ari-ari haku mencarut kak oii....hukhuk

Zaidah berkata...

lily: biasanyer zai sarapan kat opis aje...memang tak sempat...

siti: selalulah...maklumlah kat JB nie semut matipun jammed...pernah waktu jammed dia mati...accident pun zai pernah waktu jammed

mamaaerish: nak kata mrempit tak bleh jugak...terpaksa merempuh jugak...kekadang tu merempit jugak...klu line clear 1)2 jam dah bleh sampai opis

Zaidah berkata...

zue: klu pepagi tak sempat n dah lambat memang merempit tapi still ok lagi...ade opismate klu bawak keta lagi...takut...cilok2 aje kerja nyer..zai buat mcm tu bertempat..maklumlah pemandu berhemah...hehehe

lya: drive kena fokus klu tak...gedegum...

ain: zai dah simpan dalam peti ais..ingatkan nak buat tadik tapi tak sempat jugak...internet kat opisplak tak ade

shi3la: kekadang tu mulut nie memang ringan aje nak menyumpah seranah pada pemandu2 yang tak ade integriti nie...gerammmmbetul...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL