TOLONG.........KENAPA BLOG LIST AKU KOSONG...MANA LINK AKU SEMUA DAH HILANG..........

7.6.10

aku rasa mcam nak menangis...kenapa blog list aku kosong...penat aku link kan ngan kekawan...pastu bila aku nak tengok baru jap tadik dah tak ade...mcm mana bleh jadik macam tu....AKU NAK MINTAK TOLONG NGAN KORANG SEMUA...RAKAN BLOGGER AKU SUPAYA MENINGGALKAN JEJAK N LINK KAT KOMEN BLOG NIE UNTUK AKU BUAT BLOG LIST YANG BARU.....NANTI SUSAH AKU NAK FOLLOW KORANG....SEDIHNYER.....N TENSIONNYER....


16 conteng-conteng:

LYaFRINA berkata...

knp jd gitu zai???
xpe.. sabar2...

link lya:

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/

Link Contest :

http://fasyafrina.blogspot.com/

~Siti Hajar~ berkata...

sabar kak yer, munkin ada xsilap kat mana2 kot, sy nak tjk ajar pun xreti sgt..huhu

http://daniallea.blogspot.com/

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil berkata...

kak.. sorry ina lmbt reply sbb baru berkesempatan jenjalan belog kwn.. akak tanya ina "nape tiap tali tukor layout widget ilang.."??
1) masa akak save, dia ada tanya nak KEEP WIDGET.. akak clik KEEP WIDGET.. dgn DELETE.. tapi nnt dah save widget akan berterabur akak kene susun blk.. stiap kali tukor mmg mcm 2.. kadang ada jugak widget yg ilang.. 2 yg nyampah 2.. BLOG list kosong sbb dkt setting BLOG LIST 2 akak kene setting balik.. masuk blk semua list2 yg akak memang FOLLOW pastu save blk.. inapun penah jadi mcm 2.. tapi skali kita dah follow.. bloglist 2 tak kan ilang dalam list kita.. cuma kene setting blk je.. 2 jer risiko tukor2 layout ni.. 2 kadang owang nyampah nak tukor sgt.. hihihi sis, nnt bg feedback kat ina k.. inapun tak bape pandai bebenor.. suka godek2 je bila dah jahaman brterabur belog, mula angin 1 badan.. huhuhu

maszmadi berkata...

isk, la camaner leh jadik cenggitu lak.. ciannyer.. saba ye kak
tp cantikla layout nie.. hehe
link: maszmadi.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

nape ni.. agaknya sbb ada tukar layout ek.. saya pun pernah kena camni jugak.. berpeluh jadinya...

link saya.. http://ecatir.blogspot.com/

kaizen shinobi berkata...

akak just add gadget balik...

cuba test... kalau x berkesan gak... hmm prob besar tuh... hehe

azuan berkata...

pernah jugak hilang~ dah malas nak link balik huhuuu

Liya berkata...

laaa nape jadi cam tu? ni link saya...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Apsal plak jd cam tuh..

Lily dh cek kat list Zai..Link lily dh ada.. ;)

sue berkata...

hai zai,
sian zai kena kumpul blk sume link
kita pun penah kena gak..heheh...

mamalieyna berkata...

huhu..eina pernah gk lalui ni..gelabah giler..padahal leh add semula kan..hehe..takde pengalaman..lama2 tau la..ni tgk bloglist eina dh ada..ok la.. ^_^

rynas berkata...

alo ciannyer. lupa nak save kot.
my link: www.rynas.blogspot.com

Fieza79 berkata...

ishh..nape leh jd cam tu ehh..if jd kat fieza pon mmg gelabah giler..! takpe2 ngan tensen k..

http://fieza79.blogspot.com/

rATu kEBaYA berkata...

dah ok ke? mcm mana boleh hilang pulak..

Zaidah berkata...

kepada semua rakan blogger yang telah memberi link zai ucapkan ribuan terima kasih....tetapi kepada yang zai tertinggal list tu sila inform yer...may be ade tukar layout kot tu yang hilang terus senarai blog kekawan....

Zaidah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL