Alamak.....Berak Dalam Rumahlah Plak....

6.7.10

"kakak...jom teman...."
"nak gie mana"
"kakak...jomlah temankan nabil berak...nabil tak tahan nie"

si kakak bleh buat kerja lain.....

"kakak....tengok nabil dah berak dah kat sini"  sambil menjerit....

aku punyalah hangin...masa maghrib semalam...nabil telah berak kat dalam rumah gara-gara nabilah lambat pergi temankan dia gie toilet....memang geram betul....aku pun tak faham kenapalah dia bleh takut sangat nak gie toilet...mesti berteman....padahal kat dalam rumah...

actually sebelum tu nabil ade tanya kat aku..." ibu rumah syaitan kat mana..."   aku pun jawablah   " kat toilet...sebab tu jangan mandi n main air kat toilet lama-lama...nanti kena tepek tahik ngan syaitan"

berbalik citer berak tadik....aku memang beri hadiah kat nabil n nabilah.....aku suruh nabilah jada firas...bukannyer ape takut firas nampak tahik tu dibuat main....nabilah bleh buat tak tahu...firas pun ape lagi lenyeklah tahik tu....aku memang mengamuk gila semalam.....gerammmmmmmmmm.......


16 conteng-conteng:

umialya berkata...

hahaha.. budak2

nabilah_2908 berkata...

huhu..mau huru-hara rumah semalam kan..huhuh..

jom ke APA KATA HATI pulak,
KISAH DD & DUITNYA

@e_da berkata...

aduhai la anak2 kan.. emaknya juga la kena membersihkan tu... sabar ye zai..

mamalieyna berkata...

adooooiiii memang hangin 1 badan kalo gini..huhu..apa nak buat! hukhuk..

JMR berkata...

heheh..dah namanya budak2 kan..sabar jela kan..:-)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

hehe..Zai len kali jgn bg takut nabil..kan dh x nk p tandas..adeiii.. hiks.. :D

Zai..blogspot prob kan ari ni..x leh tgk komen kwn2..tinggal komen kat n3 kenkwn pon x leh..geram sgt2..

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

hehehe.... bebudak mmg mcm tu.. sabar ya Zai..

Fieza79 berkata...

hehee saba je la...mmg hangin gila kan..?

meo188 berkata...

uiks... ape punye tajuk da... ilang mud nk makan megi rs itik nie

kakpah berkata...

salam. begitulah kalau namanya anak dan begitulah kalau namanya ibu..
kena banyak bersabar tu.

Zaidah berkata...

umialya: tulah namanyer budak...

Zaidah berkata...

nabilah_2908: memang huru hara sekejap...


@e_da: kena jugaklah bersihkan....nak buat macam mana


mamalieyna: hangin kus-kus...dah sampai....kuar ikut telinga...hahaha

Zaidah berkata...

JMR: huhuhu



LiLy @ MumMyQiStInA: menyesal plak zai cakap mcm tu..

p/s yer lah lily...penat zai menaip komen tak bleh...kenapa yerk....



Miss Mirror a.k.a Sam: terima kasih kak...

Zaidah berkata...

Fieza79: hangin seluruh badan...huhuhu


meo188: lah klu nak makan jganlah baca...hehehe


kakpah: betul tu kak pah...klu ikutkan memang nak potong aje bird dia...hehehe

♥♥♥zakiah♥♥♥ berkata...

AKAK.. BUDAK2 KAN... NORMAL LA TU... hhehee.. akak,zakiah jd folowers akak yg ke 312... :))
nnti,akak folo zakiah semula ye...tq akak.. comel anak2 akak.. =)

zue @ annaleeya berkata...

adoilaaaa.... klu zue pon hangen gini... bulih jadi tazan betina la... sabo zai...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL