BENCI...MENCI...MACAM MANA NAK BUAT

23.8.10

setiap hari mesti ade....tak pernah tak ade walaupun hanya satu....memang benci betullah aku...cuba bayangkan klu dalam seminggu dah tentu menimbumkan...

mesti korang mengalami masalah yang sama...aku akan terima email daripada sesiapa aje ...tentang business lah...dan ape2 ajelah...naik boring nak mendelete...korang tahu tak nak buat macam mana...


16 conteng-conteng:

idah @mama izzya berkata...

sya pun selalu dpt..kejean delete jela
x th nak wat cane dah..kdg2 bila klik ada virus

Ain berkata...

ain tak bukak pun, nampak jer terus delete...

huhuhu...

az rina a.k.a jaijina berkata...

samelah, rina pon dapat gak email² sengal camni..tu blom lagi email notification fb punye, boring asek² nak mendelete aje kejenya..

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

itu spam kan?
cuba pegi kat filter..kot2 leh block spam tu..

mamalieyna berkata...

samalah zai...eina asal tgk tak kenal je terus delete...jenuh gk nk mendelete 1 per satu..kalau yg msk spam tu, terus delete sume..huhu..leceh!

AngahSayang2314 berkata...

salam ramdhan sama la.. angah pun tak suka2 benci gak macam akak zaidah kita serupaaaa

Adyshariz berkata...

baru lepas mendelet tadi, nyampah betui ngan email2 nak camgini, nk memilih kawan kat FB pon kene pandai, kadang tu add kita semata-mata nk bagi iklan mcm2..letih ooo nk layan.. sabaq jelah zai

Hamizah berkata...

camna dia dpt email address kita?

Zaidah berkata...

idah @mama izzya: sebab tu kekadang tu zai delete aje..

Zaidah berkata...

Ain : memang banyakkan ain...jenuh nak delete...

Zaidah berkata...

az rina a.k.a jaijina : klu yang fb punyer memang banyak...naik bosan dibuatnyer

Zaidah berkata...

rose --{@ ibuRafiq @}--: ade yang spam dan ade jugak yang kat mailbox

Zaidah berkata...

mamalieyna: memang leceh....kekadang email sendiri pun terdelete jugak hehehe

Zaidah berkata...

AngahSayang2314 : betul3x...memang menciiiiii

Zaidah berkata...

Adyshariz: yer lah shah...yang iklan tu pun memacam,...naik geram plak...

Zaidah berkata...

Hamizah: tu zai tak tahu...pelik jugakkan mana diorang nie dapat alamat email kita

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL