Kempen 1 Blog 1 Bendera

24.8.10

Tak terlambat lagi rasa kita nak tunjukkan semangat syg dan cintakan kita kepada negara sendiri. Bersamaan dengan bulan kemerdekaan dan kibarjalur gemilang. Apa salah kita juga sebagai bloger mengibarkan jalur gemilang dalam blog kita. So oleh itu, aku plan untuk satu kempen bukan lah besar sgt dan hanya memerlukan sokongan dari seluruh blogger2 yg ada di Malaysia. "Kempen 1 Blog 1 Bendera" itu lah yg aku maksudkan. Mudah sahaja dengan hanya meletak bendera2 yg ada ini di blog anda itu sahaja.

Ini bukan satu pertandingan dan tiada hadiah disediakan, tapi hanyalah sebahagian khidmat masyarakat yg ingin aku sumbangkan kepada negara tercinta. So aku harap kepada semua blogger2 yg bekerakyatan Malaysiadpt menyahut seruan kibar jalur gemilang mereka kalau tidak dirumah atau di kenderaan di dalam blog pun sudah memadai. Bukan hanya letak iklan dan juga banner sahaja tapi, letak bandera kita sehingga hari ulang tahun kemerdekaan yg akan disambut pada 31 Ogos 2010. Ini kerana blogger terdiri daripada seluruh dunia dpt mengetahui bahawa kita rakyat yg cintakan negara dan juga tanah air kita sendiri.

* Click gambar bendera di bawah ini dan 'save'kan untuk diletakkan di blog anda.

Semoga kita sama2 menyemarakkan semangat kemerdekaan yg telah kita capai selama 53 tahun ini untuk generasi akan datang. Jutaan Terima Kasih kepada yg telah menyokong.

23 conteng-conteng:

LYaFRINA berkata...

woww.. mcm bagus zai.. sbg rakyat malaysia.. lya pun nk sokong.. sempena bulan kemerdekaan ni.. lya ambik satu bendera yer...

chem berkata...

zai .. chem ambik satu bendera ya ... tq zai

rATu kEBaYA berkata...

bagu ni 1 blog 1 malaysia... akak amik satu ye.,.

Naimatul Hafizah Nor Rodin berkata...

wah...bagus ni kak zaidah....saya amik satu ek...

*juliet le sweetheart berkata...

sokong! sokong! julie ambil satu bendera k! selamat hari merdeka!

Zaidah berkata...

LYaFRINA: bleh ambiklah lya....kitakan satu malaysia

Zaidah berkata...

chem : sesama chem

Zaidah berkata...

rATu kEBaYA : ambik kak jangan tak ambik

Zaidah berkata...

Naimatul Hafizah Nor Rodin: bleh dipersilakan...sambutlah kempen ini

Zaidah berkata...

*juliet le sweetheart : selamat hari merdeka untuk julie jugak

zurazari berkata...

skemerdekaan gak!!!

~Siti Hajar~ berkata...

sy nak join gak la..

sy ambik 1 yer zai..TQ

kella berkata...

nak join juga... ikut ya!

slm kenal.. :)

MamaYatie berkata...

saya pun nak join kempen ni..amik satu bendera yer..tahniah sbb bg idea baru..

Whitey Mommy berkata...

salam kak zaidah... bendera cantik... nak amik...

mummy_ayu berkata...

sokong sokong...salam kenal
ayu pun amik 1 bendera yer...
ma acih!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

tq 4 sharing..
jom kibarkan jalur gemilang..
i kopipes gak ekk.. =)

mama rifQy berkata...

Me nak jugak!

♥S@R@♥ berkata...

salam singgah nak join gak la..hehe

Farra Dhelina berkata...

salam merdeka!!

sy sahut seruan akk..

sy amik satu ye!! tenkiu! ;-)

noreed berkata...

happy merdeka days...

teringin nak join gak.
sy amik satu ye..tq

Cik Yana berkata...

kak, saya amik jugak ye. maseh ^_^

MamaYatie berkata...

zai, jom la kita berkempen lagi..nak bendera..hehee

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL