Nak mintak tolong kekawan.....

2.9.10

nak mintak tolong kekawan untuk selesaikan masalah aku nie....klu bukak blog aku menggunakan IE dan MF tak ade masalah...tapi bila gunakan google chrome so...see dia akan kuar n jadik macam kat bawah....macam mana nak settlekan benda alah nie....tolonglah....huhuhuhuhu..

28 conteng-conteng:

rATu kEBaYA berkata...

alamak.. tak ariflah dlm bidang ni.. kat opis ni klu nak buka geng blogger pun akan keluar mcm ni..

lydzar berkata...

ala tak tau nk tolong gak. tp kalau ada option, guna je lah IE ngn MF tu..

Adyshariz berkata...

salam

zai, rasanya bende ni kene setting kot.. tapi takkan goggle crome lak jadi camni..sb IE & MF okay plak kan..konpius plak.. cuba try godek2 setting

jiHAN berkata...

kak, agaknya tu just warning jer sebab takot site yg akak bukak tu ada virus..

Zaidah berkata...

rATu kEBaYA : GB memang dah beberapa hari tak bleh bukak....banyak sangat viruskan sekarang nie

Zaidah berkata...

lydzar : cuma klu guna GC nie laju skit...

Zaidah berkata...

Adyshariz: zai cuba untuk setting....terima kasih shah

Zaidah berkata...

jiHAN: ohhh..mcam tu ker...hehehe

mamalieyna berkata...

eheh..ye ke...cam serius je..eina pun tak pandai..huuhuu..hope pasni ok lah!

Zaidah berkata...

mamalieyna: insya Allah...mintak2 mcam tulah

LYaFRINA berkata...

rasanya site y ada virus akn kuor warning ni,. n xleh bukakan.. mcm lya bru2 ni pon g2..

Zaidah berkata...

LYaFRINA : habis tu biar macam tu aje ker lya...

ibu_Arifa berkata...

ada jgk baca pasal ni kat blog kawan2..diorg suruh buang link 'geng blogger' kat blog..letak link tu akan jd prob mcm tu..entah lah.. saya pun xreti jgk bab2 ni.

Fieza79 berkata...

laa...mcm tu pulak..ishh fieza taktau la Zue...mslh jgk tu jgn jd pa2 kat blog udah la..

|| NaFiRaa || berkata...

ade org cakap.. GC tu yang bermasalah.. bukan sebab site tuh.. tak tau lah betol ke x.. tapi mmg cam boleh pakai jek.. sebab kalo bukak pakai IE ngan MF x de masalah pon~

Shiela Latif berkata...

kak...shiela masuk nie dah ok blog akak takder problem guna GC... :)

Zaidah berkata...

@ibu_Arifa dah akak dah cuba buang link GB tu memang dah tak ade...terima kasih muahhhh

Zaidah berkata...

@Fieza79 insya Allah tak akan ade ape yang berlaku...

Zaidah berkata...

@|| NaFiRaa || GB tu yang problem sebab tu kita pun problem skali

Zaidah berkata...

@Shiela Latif sebab akak dah buang link GB tu yang dah ok dah...

@e_da berkata...

alahai camana tu.. sy pun tak berapa pandai.. tp alhamdulillah sy boleh buka blog zaidah.. ok je

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

itu warning..meaning, site kita bukak tu iaitu www.blogger.com kiranya tak trusted by operating system komputer yg akak guna skang tu...

akak proceed aje sbb dah sah2 akak tahu kan blogger.com will not harmful ur pc..sbb guna Browser IE & Mozila ok kan?

so tak perlu risau k..:-)

Zaidah berkata...

@@e_da alhamdulillah sebab zai dah buang link GB sebab tu dah bleh masuk

penjejak maya berkata...

salam,

ade pegi jugak blog ni nmpak bende tu terus tutup takut berjangkit..

link Geng Blogger tu bermasalah..

Lelord berkata...

Hehehheeh baru ok biler nak masuk blog Zai...lela mmg guna GC, bler klik nak g umah zai jek kuo mendealah tu..hahah x berani terus close

shi3la berkata...

takder aper tuh kuttt..sajerk kasik akak gempak gempita sikittt...

AngahSayang2314 berkata...

salam zaidah.. kalau nak hilangkan benda nie pergi buang geng blogger punya web saite kat blog zaidah angah pun dulu ada lepas tue angah buang lagi 1 buang gambar bendera tue mungkin ia datang dari situ

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL