Cinta Tak Mengenal Siapa...

4.10.10

Memang betul....orang kata cinta itu buta....sebenarnyer bukan cinta tu yang buta...tapi hati, mata, telinga dan sebagainya orang yang dilamun cinta tu yang buta....hehehe.....sebab tu tak kira darjat....usia...sape dan sebagainyer klu dah mahsyuk ngan C.I.N.T.A pasit angau jadiknyer....hahaha....

aku rasa aku dah masuk kategori tu....nak buat macam mana..klu hati dah suka....pandang pertama aku terus jatuh cinta...aku dah tak pedulik orang kata ape....aku dah cuba n memang puashati....tak tahulah klu korang...sebenarnya minggu lepas sample libresse telah sampai kat rumah aku...terima kasih libresse... n kebetulan 2 3 hari lepas sampai kat rumah akupun di datangi bendera jepun...so bleh gunalah...memang ok n aku bagi A++ yang bestnyer sebab mcm Adibah Noor kata 'pad tu berbelah di belakang....pepaham ajelah kan...'


8 conteng-conteng:

az rina a.k.a jaijina berkata...

betul² kak, sgtlah besh kalu pakai mendalah ni..kadang² tak terasa bile pakai..

|| NaFiRaa || berkata...

ade request jugak pad tu.. tapi x sampai2 pon..nak jugak try yang free dulu..muehehe

nur berkata...

oh ada sample free?

ALL IN ONE

mamaaerish@eb berkata...

ader sample eh?... eb mmg pakai pn... cam best jerk... ;p

.:fyzz:. berkata...

eh yer ke..rmai kata ok..mmg brand nih tgh top skang nih kan..cam kak dibah kata tuh..'pham2 je la..hehe..
tp skang fyz tk leh kai lgi..tgh peknen..mmg tak datg la bendera 'merah'

AngahSayang2314 berkata...

hehehe memang selesa kan??? angah pun ada gak guna hehehe

AngahSayang2314 berkata...

hehehe memang selesa kan??? angah pun ada gak guna hehehe

idah @mama izzya berkata...

sya pun dah dpt sample libresse tu & try dah..mmg puah ati lar..

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL