TENSION TAHAP GABAN..............UWAHHHHHHHHHHHHH

5.10.10

Pepagi lagi...ngan hati yang berbunga riang...aku bukak blog aku...mulanyer aku perasan background tak keluar...kemudia bila aku scroll ke bawah aku dapati post aku dah ade dua belah...dah bertaburan dah susunan kat dalam blog aku tu....tension betullahhhhhhh n then yang aku sedih n rasa nak nangis macam nak gila bila aku tengok kat senarai blog list yang aku kumpul hilangggggggggggg.....masuk kali nie dah dua kali dah perkara nie terjadik lagi......penat aku kumpul selama aku berblogging...




so kepada sesiapa yang rasa kasihan kat aku silalah tinggalkan link korang kat seperti gambar di bawah


sebagai backup...manalah tahukan terjadik lagi...haru biru jadiknyer hari nie...sebab kena carik balik senarai blogger..so aku mohon maaf andainyer aku tak dapat nak singgah kat rumah kekawan yer...harap maklum...

35 conteng-conteng:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

rasanya..kak zai leh add je my blog list dari dengan tick semua blog yg akak follow..

add gadget, my bloglist. add & nnti semua akan appear semua blog akak follow..just tick n save..:-)

http://rose-lina.blogspot.com

lydzar berkata...

haah boleh je retrive balik dr senarai yg kita dh follow. cuma kalau nk kategorikan tu, kena amek masa sikit la nk sort out. apsal eh boleh jd mcm ni?

az rina a.k.a jaijina berkata...

alolo, kesianya akak..camne boleh jadi camtuh? akak ade godek ape² tak?

rATu kEBaYA berkata...

oh.. dah dua kali hilang.. haru tu..

|| NaFiRaa || berkata...

camner boleh hilang ek.. pelik jugak~

mamalieyna berkata...

sama cam penerangan rose tu..biasanya bleh settle tu..just tick2 jer blog i'm following..try eh..

pepun ni my link :
http://mamalieyna.blogspot.com

Ain berkata...

nasib baik jumpa jalan nak ke rumah ain....

sapa la yang suka suki sorokkan blog list zai tu, babap baru tau kan...

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil berkata...

alalalala cian kak zai.. sabar erkk.. ina dah tgglkan link.. ;o)

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
idah @mama izzya berkata...

sabo jela..
cek kat kiter follow la..mesti ada link2 seme tu..

idah punyer sahih xde gak kan

Adyshariz berkata...

zai ko try ikut ape yg rose ckp tu, btw ko letak skali nama kat sblh link tu senang nk trace balik, sabaq ya zai

.:fyzz:. berkata...

hai kak zaidah..awat jadi cam tuh..takpa..cuba kodek2 balik kot ada balik ke..
sbar yer akak..

mamaaerish@eb berkata...

lor... musykil nih... xper... chio chio...

ebnyer:
www.mamaaerish.blogspot.com

Fieza79 berkata...

aduhh tensen kan...tk pe leh kot tick balek mcm kwn2 ckp tu..rasanya buleh kot...

http://fieza79.blogspot.com

AngahSayang2314 berkata...

alamak hilang ke cian dia kan?? kak zai kenal angah tak???

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

pernah terjadi :(

sebab tu malsa nk godek2 background

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

nape jadi rupa itu kak...tak pe...plahan2 ye...

HALAMANKU berkata...

Salam.. sorry lama x lepak bz..lah siannyer Zai.. takutlak.. ermani x beraper pandai tang IT.. fuh jenuh tu Zai... memang tensen tahap GABAN tu... aperpun jgn giveup Zai.. tanpamu sunyi dari n3 gempak he he he..

Zaidah berkata...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- zai dah cuba tapi tak banyak yang keluar....huhuhu

Zaidah berkata...

@lydzar memang ambik masa skit...tak apelah zai dah buat perlahan2...so klu ade yang tertinggal sila maklumkan..

Zaidah berkata...

@az rina a.k.a jaijina agaknyer zai ade usik kat edit html tu...tu yang jadik bercelaru tu

Zaidah berkata...

@rATu kEBaYA dulupun pernah hilang jugak...

Zaidah berkata...

@|| NaFiRaa || tangannyer tu gatal mengodek sana sini,..tu yang hilang tu

Zaidah berkata...

@mamalieyna terima kasih...dah buat jugak ade jugak membantu

Zaidah berkata...

@Ain jalan ke rumah ain senang...sebab dah selalu ke sana...jalan yang baru nie sesat skit...

Zaidah berkata...

@Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil terima kasih yer ina...

Zaidah berkata...

@idah @mama izzya zai dah linkkan ngan idah...dah ade dah...jangan risau...

Zaidah berkata...

@.:fyzz:. ade yang ade...dan yang lain kena tambah...huhuhu

Zaidah berkata...

@mamaaerish@eb terima kasih eb....

Zaidah berkata...

@Fieza79 memang tensen tau...geram...

Zaidah berkata...

@AngahSayang2314kenal ...masih kenal lagi...

Zaidah berkata...

@Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ tentu sedih n haru birukan....huhuhu

Zaidah berkata...

@HALAMANKUsebab tak pandai IT tulah zai dah terbuang ape2 aje tu....huhuhuh

Zaidah berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin sabar tu separuh daripada imankan...

Zaidah berkata...

@Adyshariz terima kasih shah....

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL