Chinta Di Parti Halloween Ala Penari Gelek, Super Kinky!

3.11.10


aku memang suka tengok citer Chinta melalui slot Akasia setiap 6.30 petang di TV3...di mana pelakon utama adalah Fasha Sandha...yang sekarang tengah berlakunyer konflik untuk merebut hati Rasul Iman ....btw aku ade baca kisah gambar dia di ohbulan.com sungguh mengedikkan plak...korang bleh tengok gambar tu kat ohbulan.com


fashasandhahaloween (Gambar) Fasha Sandha Di Parti Halloween Ala Penari Gelek, Super Kinky!


16 conteng-conteng:

sarah-najwan berkata...

saya xtgk citer ni..dok layan kirana..hehe

az rina a.k.a jaijina berkata...

kalau dah si sandar ni belakon, mmgh jarang rina nak tgok..rina dah tgok dah gamba gedik dia, konon² nak sambut hollowen lah..

rATu kEBaYA berkata...

tidak suka sama dia.. bukan sebab kegedikan dia.. berlakon tu mcm nak control cun je..

lydzar berkata...

amboi, bukan main lagi pose mcm tu..

LYaFRINA berkata...

takut nengok!!!!
comell sgt k gitew?????
hari tu dh tgk pic tu kat blog mana ntah...

AngahSayang2314 berkata...

kak zai angah suka tangok cerita chinta tue dah makan geram la pulakkkk lepas nie apa lak strategi dia

|| NaFiRaa || berkata...

suka jugak layan citer chenta.. walaupon x bape nak suka heroin dia..muehehehe

yuzie berkata...

Saya layannnn, best kan citer ni! tp akhir2 ni da x suka sbb amar da xder walopon rasul iman pun org yg sama gak huhuhhu...

Zaidah berkata...

@sarah-najwan yer ker...hehehe

Zaidah berkata...

@az rina a.k.a jaijina memang gedik...kekadang malas nak tengok dia berlakon tapi jalan citer tu menarik...

Zaidah berkata...

@rATu kEBaYA btul tu kak...tak suka betul ngan dia

Zaidah berkata...

@lydzar pose menggedik...

Zaidah berkata...

@LYaFRINA tak yah tengok pun tak ape...sebab bleh menambahkan dosa plak...

Zaidah berkata...

@AngahSayang2314 rasanyer memang serasilah watak tu ngan dia...memang menyampah...

Zaidah berkata...

@|| NaFiRaa || samalah kita...hehehe

Zaidah berkata...

@yuzie jalan citer tu memang best tapi heroinnyer tak best....huhuhu

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL