Bertudung Tapi Nampak Buntut

10.12.10




Hmm..okey tak gambar di atas ni. Nampak gaya macam bertudung tapi kenapa nampak buntut pulak? 

Sumber: MalaysiaSensasi.Net 

20 conteng-conteng:

zue @ annaleeya berkata...

hrmmm... mmg bongokssss.... tak malu langsung...

Ayu Safieza berkata...

mmm.....Innalillahi inna ilaa hiroojiun.....:((

yayahidayah berkata...

perghh gilew gelabah pkai mcm tuh...sunggh xdew kemaluan!

ch@ berkata...

yaya, jgn guna bahasa w tu, lari vocab sudah - sorry kalau tak suka ditegur.

ish, dia tak perasan ke?

mamalieyna berkata...

aiyyoooo memalukan seeeh! gilos ini orang!

Lelord berkata...

lela tgk dah ni zai last week. adoyaiii tatau la nk ckp ape

beeha ben berkata...

legging ke stokin die pakai tu..mmg nipis giler2...oh tidak!!!sekali tgk macam pakai panties je kot...adoyai! sedih!

beeha ben berkata...

legging ke stokin die pakai tu..mmg nipis giler2...oh tidak!!!sekali tgk macam pakai panties je kot...adoyai! sedih!

Zaidah berkata...

@zue @ annaleeyatahu tak ape...

Zaidah berkata...

@Ayu Safiezabertaubatlah

Zaidah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zaidah berkata...

@yayahidayahbukan tak ade kemaluan...hilang sifat malu klu tak ade kemaluan dah jadik lain plak...

Zaidah berkata...

@ch@mungkin dia tak perasan kot..

Zaidah berkata...

@mamalieynaklu dapat tengok muka baguskan...

Zaidah berkata...

@Lelordmemang sungguh memalukan kan..

Zaidah berkata...

@beeha benpanties yang nipis agaknyer..

Daring Women berkata...

mak rasalah kan, dia pakai seluar getah yg warnanya sama ngan kulit tu pastu kat bontot ada lukis2 cam sepender...betul ke? entah lah..tapi yg pasti kita sebagai org muslim kena lah memilih pakaian yg sesuai dgn ciri2 muslimah kita, jgn main pakai je...

Daring Women berkata...

mak rasalah kan, dia pakai seluar getah yg warnanya sama ngan kulit tu pastu kat bontot ada lukis2 cam sepender...betul ke? entah lah..tapi yg pasti kita sebagai org muslim kena lah memilih pakaian yg sesuai dgn ciri2 muslimah kita, jgn main pakai je...

F.A. berkata...

omg kat malaysia ke neh? gilaaaa

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

mak ai cekci betul dia perasan tak ape yang diua buat tu

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL