Schedule Bertukar...Kelam Kabut Dibuatnyer....

3.1.11

Hari nie cuti....biasalah klu anak baru masuk sekolah pastinyer mak bapak sibuk cuti sebab nak hantar anak sekolah....aku macam biasalah....diorang aku postkan naik van....cuma schedule untuk persekolahan kali nie berubah daripada tahun lepas....

Tahun Lepas
Nabilah- Sekolah Agama = 7.15 - 8.15 am
              Sekolah Kebangsaan = 12.30 - 6.30 pm

Nabil - Sekolah Tadika = 7.30 - 11.00 am

Tahun Nie
Nabilah - sekolah Agama = 8.45 - 10.15 am
               Sekolah Kebangsaan = sama

Nabil - sekolah Tadika = 11.00 - 3.00 pm

so aku memang kelam kabut skit sebab nabilah balik dari sekolah agama dah pkul 10.30 n 11.30 van dah ambik....klu lambat siap n makan alamatnyer memang tak makan tengaharilah jawabnyer....nabil plak...pagi tadik bleh tidur sampai pukul 10.00 bila dah masuk lewat ...lewatlah bangun tidur.....tentu korangnyer schedule dah bertukarkan....

28 conteng-conteng:

cik dah ganu kiter berkata...

slmt menukar skedul..huhu..mmg kelam kabut rase..kena masak awal2 la kalu gitu

Sricahaya berkata...

hari first mmg kelam kabutkan..

rina a.k.a jaijina berkata...

mmg kelam kabut jadinya..1st day jadual berubah mmg gitu..nnti dah lelama, oklah tu..

erienz berkata...

aku x kak....hehehe...

|| NaFiRaa || berkata...

belom ade anak skolah lagi.. memang kelam kabut jugak kan~

Ain berkata...

ain pun kelam kabut hari ni, maklum la pengalaman pertama anak masuk sekolah rendah...

besok2 memang nak kena plan betul2, baru la tak mengah kita dibuatnya...

Adyshariz berkata...

takpe zai ko kan supermama..ngehhee.. slamat menyetelkan shcdule anak2..

rATu kEBaYA berkata...

takder pengalaman lagi.. tahun depan baru merasa.. huhuhuh

ayu berkata...

tak sabar nak tunggu anak2 besar n masuk sek plak..

nazihahisa berkata...

inilah dia contoh ibu bapa yg perihatin! :p

mamalieyna berkata...

hehe..awal2 ni sure kelam kabut kan..nnti2 oklh tu..

ooh makin cun umah kamo, eina nak blajar, tak blajar2 lg..huhu..takde masa sgt..

LYaFRINA berkata...

aduhhh,,
nmpak camletih je kan.. biasa la permulaan.. insyallah, lama2 akan teriasa n ok.

Yan berkata...

Salam kenal,

teingat zaman sekolah agama dulu. Dah drj 3 sek kebangsaan, baru drj 1 sekolah agama..

~Siti Hajar~ berkata...

Kalut jgk schedule akak tu yer...tpaksa la demi anak2..

sy pya schedule berubah dr susah jadi senang, sbb si abg & si adik dah masuk 1 sekolah, nek plk 1 van, sekolah agama pun 1 sekolah, mmg sng keja sy...Alhamdullilah dipermudahkan segalanya..

Zaidah berkata...

@cik dah ganu kitermemang kena masak awal...klu tak sempat bfast kena berat skit....

Zaidah berkata...

@Sricahayahari pertama memang macm tu nanti hari kedua dan seterusnya dah oklah kan...

Zaidah berkata...

@rina a.k.a jaijinabetul tu...

Zaidah berkata...

@erienzyer lor....ko blum lagi..

Zaidah berkata...

@|| NaFiRaa ||masik kecik lagi....nanti klu dah sekolah mesti jadik macam jugak...huhuhuh

Zaidah berkata...

@Ainbetul tu ain...klu tak memang tak kering ketiak nak settlekan semuanyer...

Zaidah berkata...

@Adysharizterima kasih shah....hehehe

Zaidah berkata...

@rATu kEBaYAsabar2....huhuhu

Zaidah berkata...

@ayusekarang nie kejap aje ayu....sedar2 dah nak masuk sekolah diorang nie..

Zaidah berkata...

@nazihahisaterima kasih....dengan bangganyer gitu...

Zaidah berkata...

@mamalieynabetul tu ina....

terima kasihj....dah beres kerja kat rumah ape lagi godehlah blog...hehehe

Zaidah berkata...

@LYaFRINAmemang agak meletihkan lya....fuhhhh

Zaidah berkata...

@Yansalam kenal kembali.....sekarang nie diorang nie tahun 1 sekolah agama n sek keb....memang letih..

Zaidah berkata...

@~Siti Hajar~jeleslah plak...hehehe...diorang lain2 van...tu yang susah skit tu...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL