Kenapa....kenapa.....

17.2.11

Semenjak dua menjak nie....aku kejap timbul kejap tenggelam n aku rasa banyak tenggelam daripada timbulnyer.....

Kekadang tak sempat nak jenguk kekawan...klu jenguk pun sekadar dua tiga blog aje...nak feedback komen pun tak sempat...nak update entri pun tak ade mood n malas....mungkin penat n stress....walaupun banyak citer yang nak aku citerkan kat korang...btw klu keadaan ok aku akan melawat blog korang.....jangan nangis tau...huhuhuh 

28 conteng-conteng:

cik dah ganu kiter berkata...

bakpe tu..stress erk...

amik mood dl erk..take time...
kdg2 idah pun kering idea nk taip...

lydzar berkata...

hehe mood kelaut namanya ni..

takper, inhale exhale..buat memana yg priority dulu..ok :)

Zue AnnaLeeya berkata...

beselah tuh zai... zue pon slalu gak mood ke laut... huhu...

Mamamya berkata...

biasalah tu kak...lia pun penah mengalami syndrom yg sama....

p/s: anak sdra akak macamana? dah keluar wad?

♥MAMASYAZA♥ berkata...

biasa le akak pun kengkdg camtu, kalo mood rajin tu hari2 buka blog

rina a.k.a jaijina berkata...

begitulah adat blogger ni zai..blog rina tu lagilah, manjang aje tenggelam..sampai nuffnang pon dah majok² dah, huhuhu..

sarah-najwan berkata...

saya pun gtu jgk sejak skoloh ni
biziiiiiiiiiiiii je
idea pom kureng..huhu

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Sama gaklah Zai..kekdang Mood kelaut..BW pon mana yg sempat jer.. :)

Ogy berkata...

As salam...lama tak melawat blog ni... masa tak mengizinkan lately...sibuk berulang ke hospital...ari ni br ada masa..nk bw sekejap..curi2...

Fieza79 berkata...

mcm sama je mslah kita ni zai...hari ni br rasa nk BW...

alinac lover berkata...

yong pon asyik stress jerk


Jom Slim Sama-Sama"

Citarasa Rinduan berkata...

selamat tengahari kak zaidah

kak...............cuba beriadah anak beranak..kak penat tu..
jaga diri yer kak..

munna berkata...

biasalah zaidah... ada masanya mood dan stress menjelma... kena banyak berehat ....

MamaYatie berkata...

ada la tur zai..turun naik perkara biasa..yg penting tangani stress dgn sebaik2nya..(ecehh..mcm pakar motivasi plak..)

Zaidah berkata...

@cik dah ganu kiterbetul tu,....kekadang kering idea...tapi nie idea ade cuma masa aje tak berkesempatan

Zaidah berkata...

@lydzarall right...

Zaidah berkata...

@Zue AnnaLeeyabetul tu zue,...banyak kelaut daripada mendarat

Zaidah berkata...

@Mamamyaitulah namanyer blogger...

Zaidah berkata...

@♥MAMASYAZA♥ha'ah..kekadang tu bukak blog lepas tu senyap aje...huhuhuhu

Zaidah berkata...

@rina a.k.a jaijinaklu dah tenggelam memang susah nak timbul...

Zaidah berkata...

@sarah-najwanbz ngan anak murid....cikgu sekolah lagilah sibukkan...

Zaidah berkata...

@LiLy @ MumMyQiStInAyerlah lily...bw yang sempat ajekan...

Zaidah berkata...

@Ogysemoga FIL ogy sihat...

Zaidah berkata...

@Fieza79patutlah lama tak nampak fieza...

Zaidah berkata...

@alinac loverhuhuhuhu

Zaidah berkata...

@Citarasa Rinduansatu cadangan yang baik tu ayu...

Zaidah berkata...

@MamaYatie yerlah macam pakar motivasi plak...

Zaidah berkata...

@munnamungkin penat bekerja kot...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL