Tempat Ibu Selalu Korek Resepi

20.4.11

Bebaru nie ibu ade masak skit untuk besday ayah...aku buat nasik tomato, ayam masak merah, acar timun n kek batik  yang guna biskut tu....alhamdulillah first time buat nasik tomato jadik jugak nasik ibu....semua resepi ibu ambik kat My Resepi ...ibu buat biskut raya pun menggunakan resepi kat situ...senang n mudah...lagi satu kebaikan My Resepi nie....siap ade gambar n mereka yang komen bleh letakkan gambar masakan yang berjaya menggunakan resepi yang terdapat kat situ....so jangan berlengah lagi....klu nak mencuba pelbagai resepi klik aje My Resepi


20 conteng-conteng:

mykhalis berkata...

khalis masa jadi tukang masak pun ada jugak cari menu2 best kat sini

munna berkata...

munna pun selalu copy resepi dari sana lagi suka klu ada yg upload gambar step by step mudah nak ikut

@e_da berkata...

penah gak amik resepi kat situ.. try2 menu baru.. heheh

Ila berkata...

kitapun selalu korek kat situ kan...heehehe

Amiizaa2001 berkata...

bestnyaaaa:)

eT berkata...

sama la kite..hehe
pesen xreti masak kan...kene korek2 la memana ada lobang resepi..:p

LYAfrina berkata...

LYA PON SLALU AMBIK RESEPI KAT SINI GAK :-)

Ina berkata...

samala kita..tapi, saya selalu cari resepi dessert

Mamamya berkata...

mmg selalu terjah ke sini bila buntu x der idea nak masak apa...:)

zaidah berkata...

@mykhalishabis tu sekarang nie jadik tukang masak lagi tak?

zaidah berkata...

@munnasamalah kita.....seronokkan...

zaidah berkata...

@Ilatime kering idea..

zaidah berkata...

@Amiizaa2001tahu tak ape...hehehe

zaidah berkata...

@eTbetul tu...selagi bleh korek...akan dikorek...

zaidah berkata...

@LYAfrinakita sama tujuan....hehehe

zaidah berkata...

@Inazai semua resepi zai carik..

zaidah berkata...

@Mamamyabila masuk sini ade aje idea nak masakkan...

zaidah berkata...

@@e_damenu kat situ ok semua...best

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

kina pun suka amek resepi kat my resepi tue.

Sofya berkata...

saya pun selalu singgah sini.. buatnya baru berapa kali ja..he3

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL