Terkejut Mak.....

21.4.11

Terkejut mak bila tengok syok berbw n berjimba-jimba rumah kekawan tetiba aje...."oh! Mak ko...kus semangat.."

terdengar lagu....punyalah kuat....nasib baik ibu tak ade lemah jantung...klu ade..dah lama dah pengsan.....ibu rasa tak payahlah pasang lelagu yang mendamaikan jiwa tu...pening kepala...tapi klu tuan punya blog nak pasang jugak...pasanglah ngan volume yang kecik atau yang kita bleh laraskan sama ada nak off atau idak......kekadang tu macam naik bingit tinga bila dengar.....

p/s mintak maaf yer kekawan andainyer ibu mengguris hati memana kekawan yang memang pasang lagu kat blog...maafkan ibu...

31 conteng-conteng:

Kakzakie berkata...

Salam kenal dari kakak. Macam tak jauh je rumah kita nie....

....Kakak dah ready reduce volume sebelum bw. So tak le terkezut kalau ada lagu yg menyergah....:)

fiza berkata...

HEhehehe...saya pon kekadang terkejut gak, nak2 volume kat PC tgh high volumn, memang melatah lah ^_^

r|nA @ ja|j|na berkata...

betulah zai, kadang² sampai terkejut di buatnye, sbb tetibe ade kuar lagu..kuat pulak tu..bukan ape ini boleh mengganggu rakan² opis yang lain..dalam erti kata yg lain, dorang taulah yg kite ni bukak blog, ahahaha..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

sokong, kita tak suka blog yanga da lagu sebab berat lambat loading= malas nak bukak leh gitu...

lydzar berkata...

saya pon dh siap2 mute kan laptop bfore BW..takut terkujat :D

diana berkata...

dah banyak kali pesan jangan letak lagu..
nak letak jugak..

Lelord berkata...

ekekekke lela kalau jenjalan blog mmg siap sedia mute volume

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

lily klu BW..mmg dh sedia mutekan volume..dh pernah kena dulu..mlm2 plak tu..terkejut beruk kita.. :)

munna berkata...

klu bw blog yg letak lagu2 macam tu ..loading lambat munna terus keluar je.. tak larat nak tunggu loading...

Sofya berkata...

emm betul jugak yer.. tqvm walau pun sy letak lagu leh off tapi macam kata munna tu malas nak masuk kalau loading lambat.. kejap g saya buang..
anyway thanks sudi singgah kat blog sy

ain nadzirah berkata...

melawat blog yan comel ni! naseb baek xletak lagu pon dekat blog. hehe ^^

LyNn HaMzAh berkata...

huhuhu...kesian zai...nasib baik x der sakit jantung ek...

sarah-najwan berkata...

saya pom kureng minat blog yg ada lagu
tu psl sblum on tenet..saya ttup volume lappy..langsung tarak dgr..ehhehe

Amy Syaquena berkata...

Amy dah pernah kena kak , jantung berdengup laju tapi yang tak tahanya amy boleh siap melatah , non stop lak tue..skg nie setiap kali BW amy akan pastikan volume of supaya tidak menganggu sesi pembacaan hehehe~

Ila berkata...

ila pun tak suka blog yg ade lagu..selalunya mmg mute kan speaker...hehhee

AngahSayang2314 berkata...

ye la kak zai angah pun ada gak terkejut...kadang2 tue termelatah hehee

zaidah berkata...

@Kakzakiebetul kak...memacam terkejut ade...hehehe

zaidah berkata...

@fizatu lah selalu kuar 'oh mak kau aje...

zaidah berkata...

@r|nA @ ja|j|nakekadang rakan opis tengok semacam aje...diorang tahulah yang kita tengah bukak blog....hehehe

zaidah berkata...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥betul tu anje...sokong sesangat..nak loading memang lambat...tahu ajelah kan klu pki internet yang 5 gig aje..bleh habis...

zaidah berkata...

@lydzarbukan setakat terkujat lydzar,..tapi terkujat2...

zaidah berkata...

@dianadia rasa klu letak lagu tu macam bestlah kot...

zaidah berkata...

@Lelordsamalah kita lelord....kekadang tu tutup aje blog dia...

zaidah berkata...

@LiLy @ MumMyQiStInAklu memalam ade lagu bleh sakit jantung lily...

zaidah berkata...

@munnasama ngan zai...berat nak tunggu lastnyer malas terus x

zaidah berkata...

@Sofyabukannyer ape..bila dah loading lambat orang dah tak nak masuk kat blog kita kan dah rugi...

zaidah berkata...

@ain nadzirahdulu pernahlah letak sekejap...pastu mcm rimas plak..tu yang terus buang

zaidah berkata...

@LyNn HaMzAhklu ade sakit jantung dah bleh pengsan...

zaidah berkata...

@sarah-najwanbagus2...bleh ikut cara nie...

zaidah berkata...

@Amy Syaquenaciannyer ko amy....melatah tak berhenti2...mesti penat satu badan...

zaidah berkata...

@Ilalain kali memana blog jangan letak lagu...sape yang letak lagu jangan gie blog dia..

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL