Anak Ibu Stress

23.5.11

Kakak nabilah n nabil sedang sibuk kali kerana akan menghadapi peperiksaan....sekolah agama dah dua minggu selesai...memang ibu tak bagi diorang gie memana...tupun asyik nak main aje....




bila disuruh belajar...asyik nak mengelat aje.....stress kot.....ape2pun seminggu nie anak2 ibu kena korbankan segalanyer...pas periksa blehlah enjoy...semoga sukses yer anak2 ibu amin....

41 conteng-conteng:

♥MiZz-siHa♥ berkata...

skrng nie mmg exam week...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

exam week rupanya...bukan cuti sekolah ek? heheh...lama tak sekolah, adik2 pun dah tak sekolah...lupa dah... :) good luck ye dik..jgn stress2

annorita a.k.a cheekongsejuk berkata...

biasa la budak2 kak.. kita pun gitu gak dulu.. (eh ye ke..) hehe.. yg pntg dia org kene tau kenape kene belajo.

CutieIntan berkata...

owh minggu exam rupanya sekarang patut laa semalam msg anak buah dia reply balik busy study..

♥MAMASYAZA♥ berkata...

a'ah minggu exam pertengahan tahun sekrg ni. gudluck ok

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

skrg kena korbankan masa utk study..nnt dh abis Exam blh ajak mama jln2..apapun..good luck ye utk anak2 Zai.. ;)

ainnoraini berkata...

same la dgn anak2 kat rumah tu..periksa minggu ni..

Mamamya berkata...

skrg ni mmg minggu exam kan kak...alhamdulillah anak2 lia dah habis exam minggu lps....x sabo2 dia org m'hitung hari nak cuti...nak balik umah nenek kat tenggaroh...huhuuuuu....

p.s;cuti sekolah ramai jiran2 buat keje kawin...

♥Mrs.Eady♥ berkata...

good luck! :)

fiza berkata...

Lor...ingatkan stress sbb apa tadi. exam rupanya ☺☺☺. good luck utk nabilah & nabil ^_^

TAKZIAH buat Keluarga Mangsa Tragedi Tanah Runtuh Rumah Anak Yatim dan Anak Hidayah Madrasah Al-Taqwa Hulu Langat

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

jangan stress sebab exam.....good luck utk kamu berdua

Lynn Hamzah berkata...

anak dara lynn pun exam gak minggu nie...moga anak zai dapat buat yg terbaik yer...

Mama Hanim berkata...

hanim pn bru lps exam gak kt tadika last week. good luck juga utk anak zai ye.

idazs berkata...

musim exam sekarang ni yea, apepun gud luck yea

Kasih Ibu berkata...

bebudak ni klu tak pantau asyik nak main jer, samalah cm adik sy ..mak tak larat nk bising....

buat nabila dan nabil good luck ye..aunty doakan kalian berjaya dgn cemerlang..Aminn...

mamalieyna berkata...

kecik2 dh pandai stress ek..hehe..good luck tuk mereka~

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

oooo...ngh exam..takpe2..nnti cuti 2 minggu...ha pulun abis2..hehehe

ch@ berkata...

selamat berjaya utk anak2 yg exam. agaknya, kalau kakakOni exam sok mau mak nya pun stress jugak. huhu.

~Siti Hajar~ berkata...

Btl la k.zai, bebudak pn blh stress, cam anak sy kan klu nk exam, dia mandi punya la lama, bila tya nape mandi lama sgt, dia bgtau takut nk g sekolah ada exam, sy rasa dia stress la, takut nk exam...

rATu kEBaYA berkata...

stress lah tu...

zaidah berkata...

@♥MiZz-siHa♥ha'ah....minggu peperiksaan

zaidah berkata...

@Nur Hawa Mohd Zinterima kasih auntie awe...

zaidah berkata...

@annorita a.k.a cheekongsejukbetul tu....untuk masa depan diorang jugakkan...

zaidah berkata...

@CutieIntanbetul...sebab next week dah mula cuti...

zaidah berkata...

@♥MAMASYAZA♥terima kasih auntie..

zaidah berkata...

@LiLy @ MumMyQiStInAbetul tu lily...lepas xm blehlah ape...kita enjoy...

zaidah berkata...

@ainnorainisemoga anak2 kita dapat menjawab soalan dengan tenang...amin

zaidah berkata...

@Mamamyaitulah....rasanyer macam nak balik tenggaroh jugaklah....musim orang kawin...pastu nanti musim berbadan dua plak...hehehe

zaidah berkata...

@♥Mrs.Eady♥terima kasih

zaidah berkata...

@fizaterima kasih fiza...

zaidah berkata...

@cik Jue Aka Ibu Farisyahdiorang nie stress sebab ibu suruh belajar aje...hehehe

zaidah berkata...

@Lynn Hamzahsamalah2 kita berdoa yer lynn...amin

zaidah berkata...

@Mama Hanimterima kasih yer mama...

zaidah berkata...

@idazsha'ah...sebab minggu depan dah cuti...terima kasih auntie...

zaidah berkata...

@Kasih Ibuklu tak dimarah memang nak main aje..bukan kira periksa ker tidak....terima kasih yer auntie

zaidah berkata...

@mamalieynastress ngan ibunyer....terima kasih auntie

zaidah berkata...

@rose --{@ ibuRafiq @}--tak sabar nak cuti

zaidah berkata...

@ch@hahaha....strees suruh oni study...

zaidah berkata...

@~Siti Hajar~diorang nak release tension sebab tu mandi lama sangat....

zaidah berkata...

@rATu kEBaYAtahu tak ape...hehehe

wan nurul hezrina berkata...

tapi budak2 skang mmg kecik2 dah stress..kdg2 g ct sekolah cikgu bagi keja melambak2..kena belajar lagi..nak wat cmnekan dah skang mcm2..berlumba2 dr kecik nak bersaing ngan kat luar..smoga anak2 akak berjaya kay

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL