Blog Ibu Diserang ......

20.6.11

Memula tengok ibu tengok kat blog Ratu Kebaya...dia dah kena serangan hackers dah...pastu ibu trylah check plak....blog ibupun dah kena jugak.....


apa yang harus ibu buat ....tak tahu nie.....klu tak habislah gambar n n3 kesayangan ibu hilang......

kepada rakan yang nak check blehlah klik kat SINI ....tapi ibu tak bleh nak tengok kat situ lelama...berpinor mata ibu....sebab listnyer memang banyak sangat......so ibu copy kat word besarkan skit font senang nak carik....

29 conteng-conteng:

♥Mrs.Eady♥ berkata...

ala..menakutkan je nih!

LYAfrina berkata...

lya dh tau hari khamis bru2 ni y blog lya pon tsenarai dlm list tu... tp tgk berita tv3, skarang ni serangan hacker dh ok kan... laman web kerajaan byk y jd mangsa.. lya dh tuko pword baru y panjang... mudah-mudahan blh selamat blog ksayangan ni

lydzar berkata...

aiks blog personal pon dorang hack eh..

cik dah ganu kiter berkata...

tula..idah pun cek gak..tp xde..lega wase.berpinar mata lihat bersusun2 blog yg nak kena...

backup cepat n tuko password

r|nA @ ja|j|na berkata...

ya ampun zai, rina punye blog pun listed jugak ni..camne nak buat ni kalau betul dorang nak hack?

Citarasa Rinduan berkata...

ayu hairan tau kak zaidah

tempohri ayu keluar masuk blog yang der tersenarai..
tapi hairannya..
sampai skrang tak ada apa2 pun..

6 blog yang tersenarai tetap terselamat

ambil langkah berjaga2..
ganti paswood ya

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

tukar passwod sekarang....cepat2..

fiza berkata...

Harap hanya kabar angin saja. Blog saya pon tersenarai gak...huhuhu...

Cute MuM berkata...

bahayanye..
nasib baik cute mum takder dalam senarai tue..
harap takder lah kawan2 blog yang kena serangan hackers..

sarah shafie berkata...

wah..dasyatnye..nk cek jgk..

So Shy Lady berkata...

panik dah ni....blum check lagi...alamak hrp2 t. kena...nk check skrg jugak!

thnx atas ingatn nih ;D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

utk nak chek lg senang chek mcm ni...

http://www.cikgudahlia.com/2011/06/cara-backup-blogspot-cikgudahlia-tiada.html

munna berkata...

blog munna pun tersenarai... munna dah tukar password ...

sarah-najwan berkata...

takutkan..blog kita blog keluarga aje..xde apa2 kepentingan pun..dorang ni saje2 ajo..

Lelord berkata...

lela dh check gak ritu mmg dlm senarai...mmg gilos kan "ctrl f" je senang carik

hahha tatau nk buat mende..ape tindakan yg patut di buat ek

Papa Mifz berkata...

betul ke...jap lagi nak try check la...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

ramai kak kena...blog awe pun kena juga :(

Mamamya berkata...

alahai...dah lewat ptg baru dapat info ni....thanks kak...nak pi check jugak lah....:)

ainnoraini berkata...

baru tau...harus check jugak ni...
tq zaidah...

~aSHa~ berkata...

uish mcm2 skrg ni

~aSHa~ berkata...

uish blog asha tersenarai la

Amy Syaquena berkata...

berpinar mata nak checknya kak , aduh risau la pulak

ayu berkata...

thanks zai beri link ni..

Ila berkata...

tak daapt masuk site tu sebab kena block ngan antivirus

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

alahai..takutnye..bahayalah..blog personal pun diorg nk hack..

mamalieyna berkata...

aduuh gitu plak ke, risau la plak..huu~

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

mcm2 skang ni eh..tapi sy leh masuk lagi ni ha blog akak..mintak2 takde ape2 la ye..

♥ Che NamNam ♥ berkata...

akakkk,belog sayer pon ader lam senarai tuh..sedehnyerr..takutzzz pon adoo..

Benrauf berkata...

takde apape tu ibu. baru kabar-kabar angin. tapi password blogger dgn password gengblogger, facebook, emel semua kena lain2 tau.

nak senang check, bukak senarai tu tekan ctrl+f pastu type link blog.

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL