Mohon Maaf Kalau Tak Update

21.6.11

Minggu nie n minggu depan ibu bz skit kot...sebab banyak benda yang perlu ibu settlekan sblum sebarang perubahan berlaku....in case klu dah confirm ibu dikeluarkan ibu dah siapkan segala bagai kerja ibu...supaya staf yang tak over tempat ibu tak susah2 nak continue kerja ibu...kepada rakan maya ibu yang ibu sayangi....kemaafan diminta andainyer minggu nie sehingga minggu depan ibu tak update blog atau terjah rumah kekawan....harap kekawan ibu semua sedia maklum....klu ade masa terluang tu ibu akan terjah jugak walaupun sebagai silent reader......

8 conteng-conteng:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

ok..tapi nanti mesti rindu byk2 punya kat ibu...sbb ibu dah tak beletiaq kat sini..hohohoho...

munna berkata...

takpe ibu.... mana yg ptg di dahulukan.....

Fieza79 berkata...

tkpe...tp menanti...

knp nk kena tukar dept ke...?

Ila berkata...

terjah jgn tak terjah nanti tau..tkpelah,dulukan kerja kan

Salina@IbuAqil berkata...

Derita merindu le jwbnya.. ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

nnti dah setel semua leh sambung berbloggggg :-)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

takpe..dulukan mana yg penting.. ;)

♥MiZz-siHa♥ berkata...

xpe..take ur time..

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL