Ibu Jamakkan Sekali Untuk Anak2 Ibu

8.6.11

Ibu rasa tidak terlambat kiranya ibu hendak mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR untuk semua buah hati ibu....iaitu

nurulain nabilah pada 3 jun

muhammad nabil pada 1 jun


 n tak lama lagi muhammad firas aka adam pada 20 jun...

oleh kerana tarikh lahir kakak n abang nabil cuma selang sehari so ayah telah belikan kek yang tertera nama diorang....


sebab bulan jun nie merupakan bulan kelahiran semua anak2 ibu....so ibu telah tukar rumah ibu kepada tema birthday....cantik tak...hehehe

untuk anak-anak ibu..ibu doakan semoga panjang umur, murah rezeki, jadik anak yang soleh n solehah serta menjadik anak bijak serta rajin...amin....

25 conteng-conteng:

LYAfrina berkata...

waaa... semuanya lahir bulan jun.. senangla..celebrate skali...

habppy birth buat semua.. semoga sihat2 selalu & berjaya d dunia & akhirat.

fiza berkata...

♪♫ Happy birthday untuk semua ♫♪

Bestnya, suma bulan yang sama, save budget ☺☺☺

dinor's family berkata...

wah,,,cmna bleh sama bln ni...pandai planing...apa2 pun selamat harijadi suma...jd anak soleh n solehah tau...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wah bagusnya..buat serentak..hero pulak tu...selamat hari lahir semua..semoga panjang umur :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

ALLAH selamatkan kamu....ALLAh selamatkan kamu...ALLAH selamatkan nurulain nabilah...muhammad nabil...muhammad firas aka adam...ALLAH selamatkan kamu.

amin...

pstttttt: citer la pada kina ape pertua dpt anak besday pada bulan yg sama?ngeeeeee.....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

ini cukup bagus...siap berjamak lg tu..
selamat hari lahir buat kalian semua...

~Siti Hajar~ berkata...

Wah! semua dlm bukan jun, senang la yer, sekali harung je nk buat party..hehe

Hpy belated bday to Nabila & Nabil, sga jadi anak yg soleh & solahah, bjaya d dunia & akhirat..

Hpy bdy in advance to Firas..!!!

Cantik kek yg ayah beli & xlupa cantik rumah ibu bertemakan bday & dipenuhi kek tu..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

wah..Bestlah..blhlah celebrate sama2..

Selamat ulang tahun buat anak2 zai..Moga menjadi anak yg soleh & solehah..AMIN!

ainnoraini berkata...

jimat belanjakan dah semuanye lahir bulan yg samekan...

kite anak2 lahir semuanya lain2 bulan...

semoga jadi anak2 yg menghormati ibubapa dan mentaati perintah allah...

Kakzakie berkata...

Pandai planning. Boleh semua lahir bulan sama. Senang nak celebrate sekali.... Happy birthday sayang semua....

Kasih Ibu berkata...

amboi bestnya lahir semua bulan jun anak2 akak...boleh buat sekaligus birthday party...

Happy belated birthday utk semua anak2 akak. eh!!birthday firas sehari sebelum birthday aunty la...=)

Cute MuM berkata...

bestnya semua lahir bulan yang sama..
happy besday Nabilah, Nabil & Firas..

Ila berkata...

wah,bestnyer harijadi semua serentak ek...hepi beday utk kakak,nabil dan adik

budakkampung39 berkata...

nak kek gak!!!!!hahahhaa

zaidah berkata...

@LYAfrinabiasanyer memang buat sekali aje..senangkan...terima kasih

zaidah berkata...

@fizaterima kasih auntie....betul tu save bajet ibu

zaidah berkata...

@dinor's familyterima kasih ima....planning baik punyer..hehehe

zaidah berkata...

@Nur Hawa Mohd Zinklu ade sesiapa yang lahir bulan jun bleh lah sekali..

zaidah berkata...

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..terima kasih auntie...nanti zai buat n3 pasal tu yer...tunggu...

zaidah berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™senang klu dah jamakkan...hehehe...

zaidah berkata...

@~Siti Hajar~terima kasih hajjar....nak sama tema tu yang tukar wajah blog jadik penuh kek tu...

zaidah berkata...

@LiLy @ MumMyQiStInAterima kasih lily...

zaidah berkata...

@ainnorainiinsya Allah...amin....memang save...tak yah nak beli kek bebanyak...

zaidah berkata...

@Kasih Ibuterima kasih auntie...

Sofya berkata...

amboi... pandainya himpun semua kat bulan 6 ni..
semoga anak2 awak jadi anak2 yg soleh & solehah

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL