Ibu yang Semakin Comel

8.6.11

Nak kata merajuk tak lah jugak..nak kata tak sihat....alhamdulillah sihat....mungkin kerana kekangan masa n beberapa perkara yang memang tidak mengizinkan ibu untuk mengupdate blog n jejalan kat rumah kekawan..

terima kasih kat Lya kerana sudi bertanya khabar kat ibu....ibu sihat...ibu baru aje balik dari kampung petang semalam...so klu kat kampung tu line internet macam siput babi patah kaki lambat sangat...pastu pinjam adiknyer berukband tu yang tak leh nak online...anak cuti sekolah ibupun turut bercuti jugak.....

tengoklah muka tuan rumah yg ceria n semakin comel....ahakkks

28 conteng-conteng:

cik dah ganu kiter berkata...

kih..kih..comey dihati suami n anak2 ok ape....

ch@ berkata...

sesuaila dgn tema blog akak ni, comel. hihiii. bgs gak ceria2 awet muda.

rATu kEBaYA berkata...

memang ceria dan comeilah zai ni..

eB ezrin berkata...

pucat muker u... smoga sehat2 selalu yer :)
ps: camno nk wat jerit sini (shoutbox) sembunyi g2 yer? leh ajor?

~Siti Hajar~ berkata...

Lamanyer Zai xupdate, rindu tau..

Nmpk ceria di wajah tu..

ainnoraini berkata...

tuan rumah bz ye...mase untuk bersama keluargakan...

semakin come...

LYAfrina berkata...

muka zai nampak makin berseri ni...
balik kampung rupanya.. risau gak bila tba2 kwn menyepi diri kan.. alhamdulillah kalo semuanya ok :-)

Nieza Ishak berkata...

muka berseri2 baru balik holiday ;)

dinor's family berkata...

ye la makin comel..n senyum sokmo....

MamaYatie berkata...

oo..balik kg patut la sunyi...

Ila berkata...

patutlah lama jer senyap...hehehe

♥ Che NamNam ♥ berkata...

wahhh sayer senyap hakak pon senyapp..sejiwa sungguh..:)

hakak cikgu ker?

perpon take care k..:)

etiey.com© berkata...

tak pe...ada masa singghla yer... jangan lupa ke rumah kita yer.. :P

lydzar berkata...

patut la dh lama tak update blog..cuti sekolah cuti blog sekali laa kan

zaidah berkata...

@cik dah ganu kiteryang penting diorang tak komen ape2kan..

zaidah berkata...

@ch@betul tu....muda selalu....

zaidah berkata...

@rATu kEBaYAtoceh...toceh.... :)

zaidah berkata...

@eB ezrinbleh eb....nanti zai tinggalkan kat komen yer

zaidah berkata...

@~Siti Hajar~toceh hajjar....zai pun windu ngan hajjar jugak...

zaidah berkata...

@ainnorainitoceh ain...

zaidah berkata...

@LYAfrinatoceh lya coz selalu ingat kat zai...sangat2 hargai...klu lya selalu menyepipun mesti zai fikir yang lya tak sihat...

zaidah berkata...

@Nieza Ishakade mcm seri pengantin tak..hehehe...

zaidah berkata...

@MamaYatieha'ah....pastu sibuk ngan kerja skit....tu yang sunyi tu

zaidah berkata...

@Ilanie mesti ila rindu ngan zai nie....hehehe

zaidah berkata...

@♥ Che NamNam ♥akak kerja biasa ajae shiela....kitakan memang sehati sejiwa....hehehe

zaidah berkata...

@etiey.com©insya Allah.....

zaidah berkata...

@lydzarhahaha....blogpun nak rehat jugak..penat dia...hehehe

zaidah berkata...

@dinor's familymulalah mengembang nie....hehehe

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL