Tahajjud Cinta

1.7.11

Hari nie merupakan episod terakhir Keranamu Laila....so minggu depan akan bermulalah citer TAHAJJUD CINTA dalam slot Zehra di TV3....tengok macam best aje....tak sbar nak tengok...
Selebriti popular seperti Fazura & Fauziah Gous tampil bertudung litup ketika sesi beramah mesra bersama pelakon Tahajjud Cinta yang berlangsung di Sri Pentas, semalam. Sejuk mata kami memandang keayuan kedua-dua pelakon ini, bagaikan gadis melayu terakhir.
Tahajjud Cinta mengisahkan pengorbanan dua orang wanita, Citra Maisara (Fazura) dan Seri (Fouziah Gous) dalam memperjuangkan kebenaran, hak asasi dan reputasi kaum hawa. Berasal dari dua latar belakang yang berbeza, Citra merupakan anak perempuan kepada pasangan suami isteri yang merupakan peneraju sebuah syarikat gergasi.


 

Selama 5 tahun belajar di luar negara, ibu bapa Citra sama sekali tidak mengetahui bahawa anaknya yang dihantar ke London untuk mengikuti kursus Perundangan Sivil telah berhijrah secara rahsia ke Jordan untuk mendalami jurusan Perundangan Syariah. Di situ, Citra bertemu semula dengan kawan karibnya, Seri yang berkongsi cita-cita yang sama.


Fazura Tahajjud Cinta 


15 conteng-conteng:

eB ezrin berkata...

canteknyer dorang :)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

mcm best jer citer ni kan..
mesti nntn ni..
Cantik & sweet jer diorg bertudungkan.. ;)

Citarasa Rinduan berkata...

kak, minggu depan eik?

ayu nak tengok gaklah. thanks riview ttg drama baru nie

♥MiZz-siHa♥ berkata...

1st episod je dpt tgk kerana mu laila...hehe

Lelord berkata...

cantik la fazura ni

rATu kEBaYA berkata...

cantik nya dua orang artis ni bila bertudung...

Abah Yie&Ummi Na berkata...

tak sabar nak tengok Tahajjud Cinta ni :)

mediafire berkata...

memang best citer ni.... tak sabar2 nak tegok ni...

Hans berkata...

tak sabar nak tgok tahajjud cinta sebab ia karya Erma Fatima

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

Nizam Ijam berkata...

hope cter ni best :)

jom letak nizam ijam kt bloglist
” Sepah minta maaf, isu Maharaja Lawak”

Sitisifir10 berkata...

Nk tgk lah start minggu depan...cerita ala2 nurkasih ni mmg saya minat... dan, saya juga suka tgk lakonan Fazura ntah le pasaipa

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

suka tgk drama bila pelakon perempuan bertudung...semoga lebih banyak cerita macam ni dibuat kan kak

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

sapa pun kalau bertudung cantek....

Cik Rose Cute berkata...

Tak Sabar nak tunggu ni...dah tengok kazetnya...cam best jer..lawa tengok si fazura pakai tudung...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

~Siti Hajar~ berkata...

xsabar nk tgu citer ni, ish! bila la nk hr jumaat nih...hehe

Mmg cantik fazura btudung, nmpk ayu je kan, hrp2 dia trs pakai la pasni...

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL