Nak Berhenti Berblogging ker Tidak.....

9.8.11

Mohon maaf yer kekawan 2 3 menjak nie ibu tak sempat nak bw kat rumah kekawan...nie pun baru aje masuk opis....sebenarnyer sayang jugak ibu nak berhenti berblogging...sebab salah satu terapi untuk ibu meluahkan segalanyer dengan berblogging....lepas nie mungkin ibu kurang sikit berblogging kot...tengoklah macam mana yerlah dah nak tukar opis lagi....mintak2 kali nie perpindahan ibu ke opis lain dipermudahkan sebagaimana yang berlaku sebelum nie....oklah kekawan yang ibu winduuuu....jap lagi pepetang sikit ibu berkunjung balas kat rumah kekawan semua.....

34 conteng-conteng:

Salina@IbuAqil berkata...

x apa kak.. asalkan kak zaidah jgn berenti bercerita ye.. semoga segalanya dipermudahkan.. Amin!!! ;)

dinor's family berkata...

semoga sukses slalu...brehat sketika bblogging sama ngan imah le....jgn mnyepi trus nnt kami suma windu plak dgn info2 dr zai...

~Siti Hajar~ berkata...

Jgn la berenti trs Zai, BW la sekali skla..BW ni terapi kan, bila stress meh jengah cni...hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

nanti ada masa update ye...kita pun sama juga kak...nak berenti rasa mcm tak mau...skg ada masa kita update..tak dak masa kita stop sat...

eB ezrin berkata...

jgn la g2... nanti kami rindu... annti kat saper eB nk tanyer psl coding?.. huwaaaaaaaaaaa...

ps: tc tau :)

CT berkata...

x payah bhenti..nnt xde tmpt nak bg komen..hehehe

LYAfrina berkata...

xpela..perlahan-lahan zai..lya pon krg bw..bw mana y smpat j..sbb kat ofis skarang bz dgn psiapan utk audit dlm... dan bln pose ni nk bw mlm2 pon cam x smpat

Amy Syaquena berkata...

x pe kak asalkan akak jangan terus bersara sudah , nt amy rindu macam mane

ayu berkata...

pernah alamai situasi mcm zai..tahan seminggu je zai..last2, aktif semula..hehe

Liza berkata...

Selamat berpuasa utk Zaidah...

Ptg ni masak apa?

kakcik berkata...

Tak mengapa Zaidah, dahulukanlah mana yang penting. Jangan susah2 hati ya? :)

~aSHa~ berkata...

bulan puasa ni....mmg mood pun kurang skit kot

Princess Solehah berkata...

kenapa kak? alamak, kalau akak berhenti berblogging, rindulah kami kat sini T__T

ainnoraini berkata...

takkan nak bersara pulak...buat mane yg penting dulu..bile free baru la sambung semula...

Baju Kurung Budak berkata...

Salam.
biasalah tu time sibuk. Nanti kalau dah time rajin tu mesti ada datang balik. Buat apa yang lebih penting dahulu kan?

mamalieyna berkata...

alaa jgn benti la..takpe ikut je kesempatan bila yg ada..bila ada masa layan la..kalau takde nak wat camne kan..

take ur time..^_^ eina pun dh kurang berBW..hu~

zaidah berkata...

@Salina@IbuAqilinsya Allah citer tetap diteruskan walaupun kurang terjahan...

zaidah berkata...

@dinor's familyzai pun rindu u all jugak...

zaidah berkata...

@~Siti Hajar~setuju....terapi jiwa n minda...

zaidah berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™samalah kita....

zaidah berkata...

@eB ezrinklu ade masa zai updatelah blog...klu tak ade masa zai senyap aje...

zaidah berkata...

@CToklah....

zaidah berkata...

@LYAfrinabetul tu lya...bulan pose nie memang macam tak sempat aje nak on pc kat rumah...

zaidah berkata...

@Amy Syaquenaakakpun akan windu ngan amy.....huhuhu

zaidah berkata...

@ayurasanyer zai nantipun macam ayu jgak...tak tahan

zaidah berkata...

@Lizabuat mee goreng aje...

zaidah berkata...

@kakcikterima kasih kakcik

zaidah berkata...

@~aSHa~mungkin jugak tu...

zaidah berkata...

@Princess Solehahakakpun akan rindu kamu

zaidah berkata...

@ainnorainibaiklah...terima kasih

zaidah berkata...

@Baju Kurung Budakmintak2lah masa rajin nanti akan banyaklah n3..

zaidah berkata...

@mamalieynayer lah eina.....terima kasih....

Zue AnnaLeeya berkata...

xyahla benti plak zai...
pelan2 blogging xpe..
jgn ilang terus erk...

Sofya berkata...

xyah la stop...
utamakan tanggungjawa di dunia realiti dulu..k

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL