Nak Tanya Apa Jawapannya...

20.10.11

Ibu sedang sibuk nak carik soalan Uji IQ bagi intake baru nie....so ade satu soalan yang memang biasa kita lihat tapi ibu nak mintak tolong rerakan blogger berikan jawapannya....blehkan....hehehe.....asyik mintak tolong aje kan ibu nie....


so rerakan ibu yang amat ibu sayangi n rindui....tolong berikan jawapannyer kat komen yer....segala pening lalat rakan ibu.... amatlah ibu hargai....

17 conteng-conteng:

mamalieyna berkata...

eh apa soalan dia sebenarnya..cam tak faham plak..pic bersaiz besooo..tak nmpk full piccas//hu~

Kakzakie berkata...

Kakak agak slow tak dapat tangkap maksud cikgu...

Ila berkata...

ila pun tak faham..huhuhu

Anamarza berkata...

gambar tak keluar ke?

wan nurul hezrina berkata...

jawapannya kena tambah rabun mata nurulnie..sbb pakai dah spek tapi dok nampak kaburgak tulisan n gambar tuh=)

Salina@IbuAqil berkata...

Apa soklan dia kak? ;)

Eleanor berkata...

Yang mana soalannyer ye? Ke Eleanor yg x perasan?

dinor's family berkata...

emm xnampak apa2 soalan pun....

.:fyzz:. berkata...

hmm soalan nya kak zaida? nmpak Selangor 2u and ayat bwh tuh je..

|| NaFiRaa || berkata...

tak paham jugak.. ape soklan nye..muehehehe

eB ezrin berkata...

aper soklannyer? x paham...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

akk...time ginih kina dah blur² dah. x leh dah nak jawap sokalan tue. hehehehe...

p/s:ape hukum suami isteri panggil MAMA dan PAPA?jOm share...

rATu kEBaYA berkata...

tak dapek nak jawab.. berputar2 soalannya..

ainnoraini berkata...

bace dulu yer...kene bace betul2 ni..

hakak CNN berkata...

hahaha tak paham hakuu..baru sedar makin bengap haku rupanyer..cess..

Mazatul Azura Muhamad berkata...

ni kene gune cara akaun nie.. Tak leh kire camtu.. salah... kalau guna accounting kita akan dapat in and out 27.. bukan 29. sebab rm2 tu x dek pun dalam transaction.. Faham tak? hehehe

Syahirah Samsudin berkata...

rm10 tak boleh ditolak dengan rm1 sahaja..sebab ia akan dapat rm9 setiap orang..tetapi harus ditolak juga dengan rm2 untuk tips tu..

rm30-rm25=rm5
tips=rm2/3 org=rm0.666666666
setiap org dapat rm1..kena tambah dengan hasil 2/3 tadi and darab 3,,and then dapat rm5..so tambah la dengan harga hotel tu..rm25+5=rm30

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL