Pengacara Majlis Konvokesyen

29.10.12

Assalamualaikum semua....semoga pagi ini dipenuhi dengan keceriaan.....dah lama tak berbloging...rasa windu...bila masuk aje blog dah lain...banyak dah perubahan....dah tak reti nak guna hehehe......

Bebaru nie...ibu ditugaskan menjadi pengacara majlis konvokesyen yang diadakan di Persada International Convention JB....buat pertama kalinya menjadi MC untuk majlis yang besar macam tu...memang kecut perut betul..... selalunyer jadik MC untuk majlis cikai-cikai aje....

Walaubagaimanapun ibu bersyukur kerana semua orang beri sokongan n pertolongan.....terutama kepada Sifu ibu iaitu En. Ishak Hassan yang memang glamour dalam bidang pengacaraan ini kerana memang selalu menjadi pengacara dalam majlis2 Sultan.....alhamdulillah..tak dilupakan en rafie (mantan pengacara konvokesyen kitaorang) n isterinya pn. roha.....terima kasih juga kepada rakan seMC en. Emran bin Ngadiman....betul ker wording tu...hehehe.... rupanyer ibu ngan emran nie satu kampung ...tapi tak pernah jumpa...hehehe.....dan terima kasih kepada semualah.....

untuk student...tahniah ibu ucapkan.....jom layan beberapa gambar ibu....terutama yang merindui ibu.... selepas majlis....




student yang mendapat Anugerah Pingat Emas MB


barisan VVIP dan BOD


comel tak ibu...hehehe...kurus x ibu sekarang.... :P




nie masa perarakan besar VVIP masuk dewan 


kumpulan koir


baru selesai menjalankan tugas....ambik gambar sat...


graduan kolej ibu



dah...itu aje....nanti kita sambung lagi.....


14 conteng-conteng:

Nieza Ishak berkata...

kalau nieza sure jantung dah terkeluar zaidah ... hihihi

erienz berkata...

dah lama ko x berblogging yer kak...rindu nak baca ko punye catatan

mamalieyna berkata...

waaa lama menyepi..sibuk eh zai..hee.. jd MC, hebatnye... eina tak reti bab2x ni..sogan..hee~

lega bila dh habis majlis ye..makin slim haa.. ^_^

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

kurusssssss!!!!

windu jugak kat zai...

Puteri Satu berkata...

akak bab2 nak cakap kat depan ni.. memang minta ampun.. hik hik... orang yang boleh jadi mc ni..orang yang bersemangat waja...kan.... hik hik//

Liza berkata...

Wow, bestnya. Tahniah!! Liza pun selalu jd MC, tp school event je la.. Kalau besar camni, surrender eden

Nafira usof berkata...

lamanye menyepi..
welcome back!

LYAfrina berkata...

welkem back...
lamanyer myepi......

tahniah buat semua .. rndunya time konvo dulu.. a ah la..zai makin slim..ape rahsianyer?

4feet8 berkata...

berdebar pula nak mengacarakan majlis selasa depan walaupun dah berkali.. camna nak hilangkan nervous ya..?

eB berkata...

welcome back dear :)

wan nurul hezrina berkata...

kak rindunyer..lama menyepi..wah nurul adalh jugak jd mc kecut2 perutpun..hikhik tp tuh msa studi dulu..

cumil blog akk

Imah Dinor berkata...

lama xjegok sini...dah makin slim tuan blog kita ni....

herbalsupplement berkata...

Hey, nice site you have here! Keep up the excellent work!
Erectile Dysfunction Treatment

Jai berkata...

Eh...Emran Ngadiman

 
Direkacipta Oleh Ibu ComeL